Andrada a murit sub ochii iubitului ei, lovită de caruselul de la Oktoberfest. Românca avea 29 de ani

Autor: Maria H.
Publicat: 07/10/2019 | 10:23

Andrada a murit sub ochii iubitului ei, lovită de caruselul de la Oktoberfest, în Postdam. Românca avea 29 de ani, iar Grigore n-a mai putut face nimic să o salveze. Cei doi munceau în parcul de distracţii în care a avut loc tragedia.

Autorităţile germane au făcut publică identitatea victimei teribilului accident de pe 29 septembrie, când o tânără a fost lovită mortal de un carusel, în parcul de distracţii de la Oktoberfest, în Postdam. E vorba despre o româncă, Andrada C., care era angajată la firma care administrează caruselul.

Andrada şi Grigore erau în tură în ziua nenorocirii şi verificau dacă barele de siguranţă ale celor care se urcaseră în caruselul de tip „playball” erau puse cum trebuie, pentru a evita un accident. Brusc, caruselul a pornit şi românca a fost lovită mortal, câzând imediat. Grigore a văzut totul dar abia a apucat să se ferească el, potrivit observator.tv

Zeci de clienţi, majoritatea minori, au privit şi ei îngroziţi nenorocirea.

Anchetă la Oktoberfest

Parchetul Potsdam a deschis un dosar de urmărire împotriva soţiei proprietarului caruselului, 67 de ani, a fiicei acesteia, 47 de ani, şi a fiului, 34 de ani, cu suspiciunea de ucidere din neglijenţă. Cele două femei se aflau în cabina de comand a caruselului când acesta a pornit, deşi cei doi angajaţi români nu îşi terminaseră verificările.

Grigore C., 29 de ani, iubitul Andradei, a povestit plângând poliţiştilor că a avut timp să se urce pe unul dintre scaune, dar a văzut cum Andrada e lovită şi trântită pe panta caruselului.

Citește și...