Andreea Bălan, prima apariţie la un eveniment monden după ce a fost la un pas de moarte. Cum arată vedeta

Publicat: 23/05/2019 | 22:34

Andreea Bălan a revenit în forță, după momentele extrem de grele prin care a trecut. Artista a participat la un eveniment monden și chiar dacă starea ei de sănătate este foarte bună, cântăreața a fost precaută toată noaptea.

Andreea Bălan a strălucit de-a dreptul pe covorul roșu. Solista şi-a păstrat forţa psihică şi optimismul, a zâmbit și s-a distrat toată seara. A fost foarte atentă însă, precaută și mult mai liniștită, semn că are în continuare grijă de starea ei de sănătate.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, lejeră, artista și-a pus în valoare trupul, și se poate observa că perioada grea și-a pus amprenta pentru că vedeta a mai slăbit câteva kilograme.

Andreea Bălan, la petrecerea VIVA 2019

George Burcea își apără soția

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă și avea cea mai mare nevoie de liniște, gurire rele nu au fost prea blânde cu Andreea Bălan. Dar pentru că are un soț care o iubește necondiționat, vedeta a avut și de această dată sprijinul acestuia care a reacționat fără să stea pe gânduri.

„Chiar aşa, cine o machiază, cine ii face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i clinica, dar de ce acolo…ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnişoara Julia, domnilor trepăduşi care comentaţi, în loc să vă vedeţi de viitorul vostru “strălucit”…ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE şi de aici şi frustrarea voastră, din NEPUTINŢĂ.

Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că “e România”, vă scuză clasa socială şi politică şi de ce nu, vârsta fragedă care “nu s-a lovit de viaţă”. Este ok, noi vă iubim şi vă urăm să NU ajungeţi pe patul spitalelor sau dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine.

Şi încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, “viaţa este greu”… Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, “viaţa e şi mai greu”. Dar e ok, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că “viaţa e frumos” la voi, că voi “nu este” ca vedetele alea rele care “nu vrea” “dăcât” atenţie. E ok, bula voastră e frumoasă. Julia, domnişoarelor domnilor, cu dragoste şi pace Luv ya”, a scris George Burcea pe o reţea de socializare pentru cei care i-au atacat iubita în momente delicate.

Citește și...