Andreea Banică, probleme cu fiica ei! A plecat în excursie și s-a întors… O lăsase pentru prima oară!

Publicat: 08/10/2019 | 19:31

Andreea Bănică și-a condus, cu emoții, fiica, Sofia, către autocarul care urma să-i ducă pe micuți într-o excursie. Parcă a prevestit că ceva se va întâmpla! Sofia s-a întors de acolo cu unele probleme. Fetița s-a îmbolnăvit imediat de enterocolită.

„Mai știti când v-am povestit pe story că a plecat Sofia în excursie și stau cu emoții? Se pare că simțul de mamă nu m-a înșelat, pentru că s-a întors din excursie cu enterocolita 🤦‍♀️ Abia l-am tratat pe Noah, acum am început cu ea… Sunt sigură că părinții care citesc acum înteleg exact la ce mă refer și ce sentimente te încearcă când se îmbolnăvește copilul. Poate să fie oricat de banal, pentru parinte e capăt de lume. 🙈 Momentan suntem în carantină, dar încercăm să fim pozitive și știm că o să treacă. Vă doresc multă sănatate vouă și celor dragi vouă și aveți mare grijă, mai ales în perioada virozelor!” , a scris Andreea Banică pentru fanii de pe instagram. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ANDREEA BĂNICĂ NU DOARME ÎN ACELAȘI PAT CU SOȚUL EI: ”NU E UȘOR SĂ ȚII O RELAȚIE ATÂT DE MULT TIMP…”)

Andreea Bănică, dată pe spate de fiica ei: ”Nu mă moștenește, mă depășește!”

Andreea Bănică este o mama extreme de fericită! Fiica ei, Sofia, îi calcă pe urme în privința talentului vocal. Sofia a apărut într-o înregistrare, iar consacrata artistă este mândră de fetița ei. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI CU UN DECOLTEU AMEȚITOR ȘI FĂRĂ SUTIEN. CE I-A RĂSPUNS UNUI FAN CARE I-A SPUS CĂ S-A PHOTOSHOPAT)

„Nu am știut că poate cânta așa de frumos…!? Azi nu am fost lânga ea, deoarece mă întorceam din Satu Mare de la concertul sustinut aseară. Gândul mi-a fost la ea… la emoțiile ei, știind că nu sunt acolo. Ca mamă, este sentimentul acela de a fi în cer când îți auzi copilul cântand cu toată ființa lui.

Pentru că s-a nascut cu talent, nu pot decât să fiu recunoscătoare Lui! Da, nu mă moștenește, mă depășește! O voi susține în tot ceea ce își dorește să facă în viață și o voi ocroti cu toată ființa mea, pentru că eu i-am dat viață! Priviți și ascultați, nu am contribuit cu nimic… este ea, Sofia mea?”, a scris vedeta în mediul online.