Motivul pentru care Andreea Bănică nu doarme în același pat cu soțul ei: ”Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp…”

Autor: A.N.
Publicat: 12/09/2019 | 17:49

Andreea Bănică nu doarme în același pat cu soțul ei. Artista a dezvăluit și motivul pentru care se întâmplă acest lucru.

Andreea Bănică se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu o familie perfectă! Artista este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Iar, în plan personal, Andreea Bănică se mândrește cu un soț care o iubește necondiționat și cu doi copii care îi aduc bucurii zilnic.

Însă… de când a apărut Noah în viața lor. Andreea Bănică și soțul ei nu mai au parte de atât de multe momente de intmitate. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ A ”FUGIT” SINGURICĂ LA MARE! CUM AM FILMAT-O ÎN CLUB…)

”Dorm cu el (n.r. Noah) fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc. Eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit. Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică și soțul ei, împreună de aproape 25 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproape 25 de ani și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiat: Sofia și Noah. Cei doi sunt soț și soție cu acte în regulă, însă puțini știu că vedeta nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Cântăreața a preferat să își păstreze numele de domnișoară, iar motivul l-a dezvăluit chiar ea. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ A DEZVĂLUIT DIETA-MINUNE CU AJUTORUL CĂREIA A SLĂBIT DUPĂ A DOUA NAȘTERE. E UȘOR DE ȚINUT)

„Chiar dacă m-am măritat, tot Andreea Bănică sunt. N-a vrut să mă ia cu nume, mi-a zis că mă ia cum m-a găsit. Eu am vrut să-i iau numele, dar trebuia să-l cheme și pe el Bănică și nu era cazul. Oricum, copiii noștri sunt și Mitrea și Bănică, au o grămadă de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar mă simt bine”, a mărturisit cântăreața în urmă cu ceva timp.

Singurul lucru neplăcut în toată situația asta este atunci când trebuie să iasă din țară cu copii. „În acte sunt la fel: Andreea Bănică. Asta e, și când plecăm din țară trebuie să facem procură pentru copii”, a mai povestit Andreea. Cântăreața a vorbit și despre o eventuală a treia sarcină, în cadrul unei emisiuni TV. A mărturisit nu ar fi exclus această variantă, însă soțul ei vrea să se oprească la doi copii. Se pare că Lucian Mitrea crede că familia lor este perfectă exact așa cum este.

Citește și...