Acasă » Cancan » Andreea, cea mai bogată stewardesă din Romania, e devastată! Ar putea rămâne fără finanțare. Periculosul iubi Cristian Bălan a “băgat-o pe mânecă”! Imaginile fricii

Andreea, cea mai bogată stewardesă din Romania, e devastată! Ar putea rămâne fără finanțare. Periculosul iubi Cristian Bălan a “băgat-o pe mânecă”! Imaginile fricii

De: Răzvan Scarlat 03/04/2023 | 23:40

Andreea, de departe cea mai bogată stewardesă din România, e devastată. A pus mâna pe Cristian Bălan, însă periculosul iubi a fost reținut, după ce procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins la Aeroportul Otopeni. Ancheta vizează contractele pentru spațiile comerciale. Potrivit unor surse, tânăra, cunoscută în showbiz drept “Regina luxului”, tremură din cauza faptului că ar putea rămâne fără finanțare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fricii.

Cristian Bălan, un personaj cunoscut în lumea bună a Capitalei și, totodată, un apropiat al fostului general SIE, Adrian Isac, dar și al ex-șefului ANI, Cătălin Macovei, s-a îndrăgostit de o stewardesă tinerică de la BLUE AIR. Ulterior, pentru șatenă a urmat o viață demnă de un film de Hollywood. Genţi scumpe, locaţii de cinci stele, accesorii de mii de euro, bolizi de lux, excursii cu avion privat. Omul de afaceri i-a făcut, practic, toate poftele (DETALII ȘI IMAGINI AICI).

Devastată după ce iubi a fost reținut

Problemele pentru Andreea au apărut, din păcate pentru ea, recent, după ce iubi a ajuns în vizorul oamenilor legii în deja celebrul dosar “Mită la Aeroportul Otopeni”, prezentat în detaliu de GÂNDUL.RO AICI. În weekendul trecut, fotoreporterii CANCAN.RO au întâlnit-o pe cea mai “bazată” stewardesă din România, după o sesiune de shopping. Nu a părut deloc în apele ei. Zâmbetul i-a lipsit total. Neliniștită, frământată și cu durere în suflet. Astfel a fost surprinsă de site-ul nr. 1 din România. Nu trebuie, însă, să mire.

Andreea, cea mai bogată stewardesă din România, nu pare în apele ei (SURSA FOTO: CANCAN.RO)
Andreea, cea mai bogată stewardesă din România, nu pare în apele ei (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(VEZI AICI: TOȚI BĂRBAȚII VOR SĂ URCE LA BORD CU DENISA, BUNĂCIUNEA CARE TULBURĂ PÂNĂ ȘI TURNUL DE CONTROL!)

Andreea ar putea rămâne fără finanțare. Pe scurt: adio lux și opulență dacă periculosul ei sponsor va fi condamnat. Vacanțele exotice și la schi, în cele mai selecte stațiuni, ar deveni istorie. La fel și Mercedesul G Class, ultimul model, sau ceasurile de firmă Rolex și Audemars Piguet. Practic ar trebui să o ia de la zero, iar situația o sperie teribil. Când va fi cazul, CANCAN.RO va reveni cu noi detalii! Vom urmări, cu maximă atenție, cazul! Deci, rămâneți cu noi!

Cristian Bălan ar fi făcut parte dintr-un grup de agenți secreți ai României

Recent, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au reușit să devoaleze o “afacere” de zeci milioane de euro, desfășurată în incinta Aeroportului “Henry Coandă” Otopeni. Filiera infracțională a avut ca scop prelungirea contractelor de închiriere a unor spații comerciale, în acest mega-dosar al unei mite uluitoare fiind reținuți fostul director al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) – Alexandru Ivan –, omul de afaceri Cristian Bălan, Radu Tănăsescu – directorul SC MILLENIUM PRO DESIGN și asociat al unui alt om de afaceri –, dar și ”Regele Duty Free-urilor”, asociat al firmei care a închiriat spațiile comerciale (DETALII AICI).

Acesta din urmă l-a catalogat pe omul de afaceri Cristian Bălan – alături de care își petrecuse vacanța la Mykonos, drept o persoană “influentă și periculoasă”, fost lucrător al unui serviciu de informații. Iubitul stewardesei ar fi făcut parte dintr-un grup de agenți secreți ai României – “Bonzi” – care s-ar fi ocupat cu “crime plătite” și “dărâmări de guverne”. În interceptări este descris, totuși, drept un “băiat OK”, însă foarte periculos, lipsit de scrupule și care ar avea “puterea” de a face un om să “dispară” dacă dorește.

Andreea a fost răsfățată, de-a lungul timpului, ca la carte de Cristian Bălan (SURSA FOTO: CANCAN.RO)
Andreea a fost răsfățată, de-a lungul timpului, ca la carte de Cristian Bălan (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

”Trafic de influenţă în legătură cu prelungirea pe diverse perioade de timp a unor contracte pentru exploatarea spaţiilor comerciale”

Direcția Națională Anticorupție a transmis miercuri, 29 martie, într-un comunicat de presă, că George-Alexandru Ivan, fost director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), ”a fost reţinut într-un dosar în care este acuzat, printre altele, pentru trafic de influenţă în legătură cu prelungirea pe diverse perioade de timp a unor contracte pentru exploatarea spaţiilor comerciale din interiorul Aeroportului «Henri Coandă» din Otopeni”.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 28 martie 2023, a inculpaților:

IVAN GEORGE-ALEXANDRU, fost director general, respectiv director comercial al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), în prezent angajat al aceleiași companii naționale, pentru comiterea infracțiunilor de:

– trafic de influență,

– complicitate la trafic de influență,

– folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații dacă este săvârșită în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite,

PERSOANĂ FIZICĂ (Cristian Bălan), fără calitate specială, pentru comiterea a patru infracțiuni de trafic de influență.

PERSOANĂ FIZICĂ, la data faptelor asociat în cadrul unei societăți comerciale care exploatează spații comerciale pe segmentul de retail în Aeroportul Otopeni, pentru comiterea infracțiunilor de:

– trafic de influență,

– spălare a banilor,

– dare de mită.

(NU RATA: DAN DIACONESCU A REVENIT ÎN FORȚĂ! CELEBRUL OM DE AFACERI A FOST ASALTAT DE FANI ÎNTR-UN LOCAL DE PE LITORAL!)

PERSOANĂ FIZICĂ (Radu Tănăsescu), la data faptelor director general al aceleiași societăți comerciale care exploatează spații comerciale pe segmentul de retail în Aeroportul Otopeni, pentru comiterea infracțiunilor de:

– complicitate la trafic de influență,

– complicitate la spălare a banilor,

– complicitate la dare de mită.

Totodată, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 28 martie 2023, față de inculpatul LIȚOI BOGDAN-ȘERBAN, la data faptei director al Direcției Management Facilități Aeroportuare din cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), în prezent angajat al aceleiași companii naționale, pentru comiterea infracțiunii de luare de mită”, s-a precizat în comunicatul DNA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...