Andreea Esca, despre nunta fiicei sale cu Mario Fresh: ”Cu siguranță, o să fie superbă!”

Publicat: 23/05/2019 | 16:23

Andreea Esca a făcut primele declarații despre nunta fiicei sale cu Mario Fresh! Prezentatoarea TV crede, cu tărie, că marele eveniment va fi unul fabulos!

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de câțiva ani, iar toată lumea se întreabă când vor ajunge cei doi în fața altarului. Ei bine, Andreea Esca a făcut primele declarații despre marele eveniment și crede, cu tărie, că va fi unul fabulos! (CITEȘTE ȘI: N-AI FI ZIS! CE TELEFON MOBIL ARE ALEXIA ERAM, FIICA ANDREEI ESCA. CÂȚI LEI COSTĂ)

”Nu îmi fac planuri atât de îndepărtate (despre nunta Alexiei), dar cu siguranță o să fie superbă, că nu are altfel cum să fie. Lucrurile pe care încerc să o învăț sunt acelea pe care le-am aplicat și eu, să iei totul de la 0 și să construiești încet, să înveți atât de mult încât să nu depinzi niciodată de nimeni și să știi în momentul în care le ceri unor oameni ceva, să știi despre ce este vorba. Să fie un om care să facă lucruri de care niciodată să nu-i fie rușine”, a declarat Andreea Esca la Antena Stars.

Alexia Eram, cea mai sexy apariție de la petrecerea VIVA 2019

La petrecerea VIVA 2019, Alexia Eram a optat pentru o little black dress diferită… cu pene negr și stiletto de aceeași culoare. Fiica Andreei Esca și-a prins părul într-o coadă de cal și a ales un machiaj discret. Iar Mario Fresh a optat pentru un sacou bleumarin în dungi, cu pantaloni și cămașă albă. Îndrăgitul cuplu s-au fotografiat alături de Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, care radiau de fericire. (VEZI ȘI: ALEXIA ERAM, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK. CE ȘI-A FĂCUT FIICA ANDREEI ESCA)

După petrecerea cu ștaif, Alexia Eram și Mario Fresh au plecat spre casă împreună cu Antonia și Alex Velea.

Citește și...