Alexia Eram, schimbare radicală de look. Ce și-a făcut fiica Andreei Esca

Publicat: 23/04/2019 | 16:51

Alexia Eram și-a schimbat look-ul! Fiica Andreei Esca este extrem de încântată de noua înfățișare, iar fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută. 

Alexia Eram se află în momentul de față în România. Fiica Andreei Esca a venit acasă pentru a petrece sărbătorile pascale alături de familie și iubitul ei. Ei bine, ajunsă pe meleagurile natale, tânăra și-a dorit să facă și o schimbare de look. Așa că a dat fuguța la salon și s-a lăsat pe mâinile magice ale unui hair-stylist.

Alexia Eram și-a pus extensii pentru o podoabă capilară mai bogată și, ce-i drept, schimbarea de look o prinde de minune! (CITEȘTE ȘI: MARIO FRESH ȘI ALEXIA ERAM, ÎN IPOSTAZE TANDRE PE STRĂZILE DIN LONDRA: ”DOAMNE, CE NOROCOASĂ EȘTI!”)

Alexia Eram, schimbare de look

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de doi ani

Chiar dacă sunt la o vârstă destul de fragedă și au doar doi ani de relație în spate, Mario Fresh a mrturisit că se simte pregătit s-o ceară de soție pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Iar planul este deja făcut! Multă lume se întreabă încotro va duce relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh, după ce fiica Andreei Esca a plecat la studii în străinătate.

Iată însă că nu poate sta foarte mult departe de iubitul ei, așa că face naveta constant Londra-București. Cele mai grele par să fie despărțirile de la aeroport, a spus Mario Fresh într-un interviu în care a recunoscut că are planuri mari cu Alexia. (VEZI ȘI: ÎN CE CONDIȚII LOCUIEȘTE FIICA ANDREEI ESCA ÎN ANGLIA! ALEXIA ERAM LE-A ARĂTAT FANILOR EI CĂMINUL ÎN CARE STĂ)

Am condus-o la aeroport. Cea mai urâtă senzație, jur. Senzația e atunci când primești un bolovan în cap. Ne-am obișnuit împreună am stat mult timp împreună. Am văzut și eu vlogul ei cu căsătoria. În fiecare zi vorbim despre tot. La ce vârsta ai vrea să ai copii, dar ne răzgândim mereu. Mai în glumă, mai în serios, avem doar doi ani împreună și suntem și tineri rău. Nu mă pun în genunchi. Când o să o cer în căsătorie o să fie altceva, nu o să știe. Am ceva în cap„, a spus Mario Fresh, la Răi Da’ Buni.

Citește și...