Andreea Esca și Pro TV, umilință maximă pentru Antena 1!

Publicat: 16/05/2019 | 15:17
Andreea Esca și Pro TV, umilință maximă pentru Antena 1!

Audiențele care arată cele mai urmărite programe de știri din România, pe luna aprilie, sunt uluitoare! Andreea Esca a ”bătut la sânge” concurența!

Știrile Pro TV de la ora 19 rămân preferatele românilor în luna aprilie. Programul de știri de la ora 19, prezentat de Andreea Esca, s-a poziționat pe primul loc în toate cele trei categorii de audiență: național, urban și comercial, potrivit paginademedia.ro.

Știrile Pro TV de la ora 19 au obținut o medie de peste 1,4 milioane de telespectatori, urmate de jurnalul de știri al Antenei 1, Observatorul de la ora 19, la o distanță de jumătate de milion de telespectatori.

Clasamentul celor mai urmărite emisiuni de știri este predominat de buletinele de la Pro TV și Antena 1. România TV, post de știri, a intrat în top cu mai multe programe, însă mai mult în țară și la nivel urban.

Pe segmentul publicului tânăr, România TV a reușit să prindă topul doar cu știrile de la ora 23. În schimb, numărul jurnalelor de știri de la Antena 3 cresc pe targetul comercial.

Știrile Pro TV de la ora 19 au obținut la nivel de țară o medie de 1.460.000 de telespectatori, iar în mediul urban au fost urmărite de 754.000 de persoane. Lider și pe segmentul comercial, jurnalul a avut o medie de 298.000 de urmăritori.

Observatorul Antenei 1 a prins locul doi, pe național și urban, iar pe segmentul comercial a coborât pe locul trei. 901.000 de telespectatori au urmărit Observator la nivel național, relatează aceeași sursă.

 

Citește și...