Andreea Marin a etalat un decolteu de infarct după ora de sport!

Publicat: 09/01/2019 | 15:21

Frumoasa vedetă a avut mereu grijă de silueta ei, printr-o alimentație sănătoasă, însă în ultima vreme se pare că sportul a intrat în rutina ei zilnică. Mândră de tonusul pe care i-l dă mișcarea, Andreea s-a pozat sexy, cu decolteul la vedere. 

Chiar dacă a avut câteva probleme de sănătate recent, asta nu a făcut altceva decât s-o stimuleze pe Andreea Marin spre un stil de viață din ce în ce mai sănătos, în care a implicat și sportul.

Rezultatele s-au văzut imediat, pentru că silueta vedetei a devenit mult mai subțirică, însă ”formele” feminine pare că au rămas unde trebuie. Andreea a afișat pe Instagram un decolteu super sexy după o repriză de sport, la care a însoțit și câteva ponturi despre alimentație.

Când ziua începe cu sport, pilates și zâmbet, ai alta energie. Și cu un mic dejun ușor de preparat, de pilda un iaurt îmbogățit cu nutrienti și arome (eu pun semințe de in, cânepă, ovaz, praf de scortisoara, căpșuni, câteva picături de îndulcitor de stevie)?. Acum e pauza de prânz și o supa bună gătită ca la mama acasă merge bine de tot, asezonata cu energia pozitiva și voie buna. Apoi, din nou la treaba! S-aveți o zi cu sănătate și cu spor! #pretuiesteviata”.

Andreea Marin, din nou mămică?! ”Mi-aș dori, dar …”

Andreea Marin este îndrăgostită nebuneşte de noul iubit, care se pare că i-a câştigat încrederea şi e pregătită să facă următorul pas în relaţie. Vedeta a mărturisit că-şi doreşte să devină din nou mamă, fiind cu toţii pregătiţi pentru acest moment.

„Mi-aş dori, dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta. „Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe”, a mai declarat Andreea Marin.

 

 

Citește și...