Andreea Marin își spune părerea despre influencerele din mediul online. „Nu înseamnă să faci doar poze drăguţe”

Publicat: 14/06/2019 | 17:06

Andreea Marin a fost și este o femeie asumată. Atunci când este întrebată ceva pe un subiect anume aceasta își spune părerea fără să stea pe gânduri. Recent, vedeta a vorbit despre ce înseamnă să fii influencer, din perspectiva ei.

Andreea Marin nu le-a criticat pe fetele care dau tot felul de sfaturi pe internet, însă a ţinut să le precizeze, că a fi influencer şi a influenţa într-un fel tineretul din ziua de astăzi necesită multă muncă, iar pozele drăguțe nu sunt suficiente.

„Mi se pare mult mai expresiv ce se întâmplă în online, îţi dă o independenţă, nu mai eşti condoţionat. A fi influencer nu înseamnă să faci doar poze drăguţe”a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin a luat-o de la zero

Andreea Marin a mărturisit că a luat-o de la zero. A învățat totul din mers și s-a adaptat tuturor situațiiilor pe care le-a întâmpinat. Și dacă mulți cred că în perioada în care prezenta emisiunea ”Surprize, Surprize”, vedeta câștiga enorm, ei bine… adevărul este altul!

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, a povestit Andreea Marin.

Citește și...