Andreea Perju, momente de coșmar după ce soțul ei a suferit un accident: “I-au pus 4 copci, iar acum e…”

Publicat: 25/07/2020 | 12:13

Andreea Perju a trăit momente de coșmar pe litoral după ce soțul ei a suferit un accident delicat. Cristi Dociu a fost dus de urgență la spital, unde medicul care era de gardă a fost nevoit să-i coasă rana deschisă. Fiicele celor doi soți au fost martore la incidentul nefericit.

Citește și: Andreea Perju, de urgență pe mâinile medicilor! În ce incident nefericit a fost implicată actrița din serialul Profu’

Andreea Perju, momente de coșmar după ce soțul ei a suferit un accident

Andreea Perju și-a luat fetițele și soțul și au plecat în Mangalia ca să se relaxeze după perioada de izolare petrecută în București din cauza crizei epidemiologice provocată de virusul SARS-CoV-2. Ieri, Cristi Dociu și-a dorit să facă o călătorie pe mare cu celebra banană uriașă, însă, la un moment dat, el s-a dezechilibrat, a căzut în apă și s-a rănit destul de puternic. Bărbatul era împreună cu cele două fiice care și-au văzut tatăl plin de sânge, care a fost dus imediat la spital.

“Fetițele și-au dorit foarte tare să se dea cu banana și s-au dat cu tatăl lor și se pare că tatăl lor s-a accidentat. A avut nevoie să meargă la spitalul din Mangalia unde i-au pus 4 copci, iar acum e super bandajat”, a scris fosta gimnastă pe Instagram Stories.

Într-o altă postare urcată pe celebra rețea de socializare și pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului, blonda a mărturisit: “Nu vă recomand această banană. La spitalul din Mangalia, doctorul i-a spus lui Cristi că pe zi îi vin minim 4,5 oameni accidentați de la această activitate”. Carismatica actriță a publicat o poză cu soțul ei după ce a primit îngrijiri medicale, iar la descriere a așternut următoarele gânduri: “Și, după întâmplarea zilei de azi (n.r.: ieri), cel mai mult ne bucurăm că fetițele n-au pățit nimic. ?? • • • #andreeaperju #familymoment”.

Nu rata: Andreea Perju și Adela Popescu, printre vedetele cu animale de companie! Află ce vârstă are pisica ta în ani omenești. Calculul e foarte simplu!

Andreea Perju are propriul restaurant cu specific italian

Andreea Perju și soțul său, Cristi Dociu, au deschis un local cu specific italienesc în 2015.

“Am deschis restaurantul Arezzo din pasiune pentru mâncarea bună şi sunt mândră că, (…), oamenii apreciază genul ăsta de concept şi înţeleg, de fapt, ce înseamnă o bucătărie autentic italienească. Este un business de familie, ne-am implicat cu toţii. 

Am ieşit din ţară pentru prima oară în viaţa mea când aveam 20 de ani. De-atunci a început evoluţia mea, cumva, pe artă culinară, cu descoperit locuri unde se mănâncă foarte bine, cu plecat în vacanţe… Am fost de atât de multe ori în Italia, de când am descoperit-o! Eu şi soţul meu mergem de minimum două ori pe an acolo să mai descoperim ceva nou pentru Arezzo. În general, nu merg în locuri turistice, încerc să caut locuri unde merg localnicii, încerc să mă împrietenesc cu ei şi e foarte bine, pentru că am reuşit să găsesc nişte locuri autentic italieneşti şi cu mâncare foarte bună”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru publicația okmagazine.ro.