Anna Lesko, admonestată din nou de internauți: ”Hai că deja te prostești și tu. Chiar îmi plăcea de tine, dar…”

Publicat: 22/05/2020 | 15:18

Face ce face și reușește să își atragă, din nou, criticile unora dintre cei care îi vizitează paginile de socializare. Anna Lesko rămâne nonconformista lumii mondene autohtone, dar asta nu înseamnă că primește numai aprecieri pentru fotogarfiile pe care le postează.

Ultima dintre ele i-a atras destule critici, chiar dacă Anna a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și să le arate fanilor că este… pusă pe treabă.

”Zugravul vopsește, eu întind rujul pe pereți😉”, a scris frumoasa vedetă în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram. Bineînțeles, așa cum i-a obișnuit pe toți cei care o urmăresc, Anna a ales o ținută mai mult decât provocatoare, la care a ”asortat” și un șorț. Totul pentru a fi în ton cu atmosfera de lucru. (CITEȘTE ȘI: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! ANNA LESKO S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ)

Anna Lesko

Anna Lesko, criticată și admirată în același timp

Cum subiectivismul nu poate fi eliminat din ecuație atunci când este vorba despre fotografiile postate de vedete în mediul online, nici această ”invitație” a Annei nu a făcut excepție de la regulă.

Un internaut a fost de părere că Anna se prostește și că se dezbracă prea mult, ”ca toate”, concluzionând și că senzuala vedetă este ”vulgară”. Pe de altă parte, au fost și foarte multe aprecieri la adresa felului în care Anna Lesko reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

”Extraordinara priveliște! Știți de când urmăresc sa cumpăr și eu o scara din aceea??? De unde o aveți??”, ”Zugravu vopseste, tu… BETON!🔥”, ”Hai ca deja te prostesti si tu. Chiar imi placea de tine dar te dezbraci si tu ca toate. Asa ca si tu esti o vulgara. 😑”, ”Sa ne traiesti ca buna mai esti 🔥”, ”Sexy iubita”, ”Sortul e piesa de rezistență💪💪😁”, ”Sexy”, ”Fesierul ala atat de apetisant, e natural, lucrat la sala… sau modificat pe alte cai?”, ”Trupul fermecator venusian se cere mangaiat si iubit cu imaginatia culorilor pe o panza inflacarata de atingerea voluptos virtuoasa a unui maestru binecuvantat de Apolo”, ”Cred ca-ți place zugravul de nu mai termini casa, mereu ești cu folia întinsă ba pe jos, ba pe sus, ori îi place mâncarea la tine 🤫😜”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de cei care au admirat… priveliștea oferită de Anna Lesko. (VEZI ȘI AICI: IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR. ANNA LESKO S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ SUTIEN, IAR FANII AU LUAT-O RAZNA)

Citește și...