Anna Lesko, dezbrăcată, le-a transmis fanilor un mesaj emoționant: ”A venit ziua în care riscul asumat este mai dureros decât…”

Publicat: 03/12/2019 | 21:17

Anna Lesko debordează de energie, de fiecare dată, spectacolele în care apare fiind pline de senzualitate și adrenalină. Totuși, iată că vedeta are și unele momente în care transmite mesaje… emoționante, iar unul dintre acestea a fost postat pe pagina de Instagram a vedetei. E drept că Anna a apărut mai mult dezbrăcată, cu aceeași ocazie, astfel că fanii n-au știut s-au aflat într-o dilemă. Să citească mesajul, mai întâi, sau să admire formele vedetei?

Cei care au citit mesajul Annei au tras, imediat, concluzia că vedeta lor preferată trece printr-o perioadă în care întrebările interioare au o importanță aparte. Asta în pofida fotografiei postate de focoasa Anna, aceasta apărând, goală, în spatele unei perdele care a făcut ca imaginea să fie cu atât mai incitantă.

„E nevoie de curaj să te străduiești să ajungi în locuri unde nu ai mai fost niciodată… să-ti testezi limitele… să rupi barierele. Și a venit ziua când riscul pe care ți l-ai asumat pentru a rămane închis înăuntrul bobocului este mai dureros decât riscul pe care ți l-ai asumat pentru a înflori”, a scris Anna Lesko în mediul online. Firește, cârcotașii ar putea să spună și că, având în vedere imaginea ”hot” a Annei, un astfel de mesaj pare nelalocul său, însă nonconformista vedetă a demonstrat, în repetate rânduri, că ”știe” cum să își țină fanii aproape.

Anna Lesko nu se dezminte

”Buna dimineața 😉O zi plină de fericire liniște sufleteasca și toate cele bune îți doresc 😘”, a fost unul dintre mesajele postate în dreptul mesajului Annei Lesko.

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. S-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020