Anna Lesko, fotografiată fără sutien la balconul hotelului. Imaginile +18 au fost făcute publice

Publicat: 07/07/2019 | 16:45

Anna Lesko este o femeie cu sex appeal, iar asta se observă  cu ochiul liber doar din imaginile pe care le posteazaă pe rețelele de socializare și nu numai. Cântăreața adoră să pozeze constant în ipostaze sexy, iar vara este anotimpul potrivit pentru a-și etala formele perfecte în costum de baie.

Una dintre cele mai recente imagini pe care le-a împărtășit cu fanii, este la balconul hotelului, unde apare fără sutien. Bineînțeles, nu își lasă sânii la vedere, îi acoperă cu mâinile. Imaginea +18 a strâns mii de aprecieri, unii o laudă pentru cum arată, alții o critică pentru ipostazele cum pozează.

Vedeta este o iubitoare de soare și plajă, contul ei de Instagram fiind plin de imagini în costum de baie.

Anna Lesko a devenit mămică la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chișinău și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...