Anna Lesko, gest obscen la început de săptămână. Reacția fanilor: ”Și ție la fel!”

Publicat: 11/03/2019 | 19:03

Annna Lesko o comite din nou, de data aceasta chiar la început de săptămână. Firește, sunt foarte puțin cei care se trezesc cu zâmbetul pe buze într-o zi de luni, numai că de aici și până la gesturi obscene – mai ales în public, pe o pagină de socializare – este (sau ar trebui să fie) o cale foarte, foarte lungă.

Totuși, Anna Lesko nu are complexe. Și, pentru a demonstra că poate face față ”cu succes” zilei de luni – cu toate provocările ei -, frumoasa Anna a postat o fotografie pe Instagram în care ține degețelul ”cu pricina” în sus. Bineînțeles, părerile fanilor au fost ”și așa, și așa”, ca de fiecare dată. Semn că totul ține de interpretarea fiecăruia, în ultimă instanță, iar orice fotografie poate fi apreciată sau dimpotrivă.

”Bleah…”, ”Desteapta vedeta”, ”Bn gagica 👌👌👍👍🤗”, ”Și ție la fel!”, ”Și replica era – ” pentru toți cei care mă irită ! ” 😎”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți după ce au văzut fotografia postată de Anna.

Anna Lesko nu se dezminte

Citește și: FOTOGRAFII CU ANNA LESKO DEZBRĂCATĂ COMPLET, FĂCUTE PUBLICE

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și: FOTOGRAFII CU ANNA LESKO DEZBRĂCATĂ COMPLET, FĂCUTE PUBLICE