Anna Lesko, goală- pușcă! Imaginea face furori pe Internet

Publicat: 23/11/2018 | 10:45

Anna Lesko pozează extrem de sexy și împărtășește și cu prietenii virtuali imaginile incendiare. Recent, a postat o fotografie, în care apare goală- pușcă, acoperită doar cu un voal alb, transparent. Anna Lesko a fost protagonista unui pictorial incendiar extrem de sexy și indecent. Imaginea face furori pe Internet.

Artista a lăsat totul la vedere, iar fanii au luat-o razna. Fotografiile incendiar de sexy sunt realizate pentru un nou videoclip, pe care vedeta îl pregătește pentru fanii ei.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în românia, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.

Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...