Anna Lesko, imagini incendiare. Posteriorul vedetei i-a înnebunit pe fani

Publicat: 28/10/2019 | 20:55

Anna Lesko a susținut încă un concert în timpul căruia atmosfera a fost electrizantă și, ca de fiecare dată, vedeta a preferat o ținută extravagantă, în nuanțe albastre. Fanii i-au fost alături, firește, iar melodiile Annei Lesko au fost cântate pe sute de voci. 

Frumoasa vedetă a postat, de altfel, pe pagina sa de Instagram, fotografii sugestive, iar vizitatorii au putut observa chiar și… posteriorul Anne Lesko, motiv pentru care au ”lansar” aprecieri în număr foarte mare. Anna știe ce să posteze, ar putea spune cineva, chiar dacă a fost – uneori – criticată de fani pentru fotografiile mult prea… libertine pe care le propune în mediul online. Însă sunt mult mai multe voci care spun că trupul Annei merită ”prezentat” de fiecare dată când această simte nevoia să își provoace admiratorii.

Ținem cont, totuși, că acum a fost vorba despre fotografii realizate în timpul concertului, vedeta expunându-se publicului și – iată – urmăritorilor din mediul online în toată spendoarea sa.

Anna Lesko, alte fotografii ”incendiare”

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. S-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

Citește și...