Anna Lesko, la culcare! Cum a reusit artista sa intarate barbatii!

Publicat: 10/06/2015 | 11:43

Anna Lesko a reusit sa-si faca fanii sa viseze postand o fotografie cu ea, cu sanii la vedere! Costumatia aleasa de frumosa basarabeanca e potrivita mai degraba pentru alte lucruri decat pentru somn, i-au atras atentia barbatii...

Considerata una din cele mai sexy cantarete de la noi, Anna Lesko nu se dezice cand e vorba de relatiile cu fanii.

Din canta in cand, pentru a se asigura ca ramane in atentia publicului, in perioadele mai relaxate, Anna lesko are toate mijloacele necesare pentru a mentine atentia asupra ei, chiar daca in buna masura vorbim de atentia fanilor de gen masculin!

Asa se face ca Anna a postat pe contul ei de pe reteaua de socialiazare o fotografie provocatoare, facuta chiar inainte de culcare.

Lesko

Anna este intinsa in pat, sugestiv, cu un decolteu care ii pune in valoare sanii si cel mai probabil foloseste si un sutien push-up, cu acelasi scop.

Rezultatul a fost cel scontat, pentru ca frumoasa artista a primit peste 10.000 de aprecieri in doar cateva ore iar comentariile de apreceire au mers, aproape toate, intr-o singura directie. „Noapte buna si tie dar as vrea sa fiu si eu cu tine!” i-a scris un fan, in timp ce altul a fost putin mai subtil: „M-aş baga putin la somn cu dânsa!”
(M.N.)

Citește și...