Anna Lesko la ora destăinuirilor: ”Mi-a adus nopți neliniștite…”

Publicat: 01/01/2019 | 13:35

Frumoasa și focoasa Anna Lesko a făcut unele mărturisiri legate de anul care tocmai s-a încheiat. Vedeta a preferat să își scrie gândurile în mediul online, astfel încât fanii săi – care nu sunt deloc puțini – să poată ști cum a fost anul 2018 pentru preferata lor.

Cu bune și cu mai puțin bune, așa a fost anul 2018 pentru Anna Lesko. A avut parte de bucurii, de nopți neliniștite, de schimbări. Și, spune Anna, a reușit să acumuleze, în decursul anului trecut, o doză mai mare de… înțelepciune.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Anul 2018 mi-a adus multă bucurie, dar și nopți neliniștite, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal! Am făcut multe schimbări care erau necesare cu o doză mai mare de înțelepciune, maturitate și cel mai important, sinceritate! Vă doresc sănătate, tot binele din lume și noroc, iar copiii noștri să ne aducă numai bucurii în viețile noastre fragile. Să ne auzim cu bine în 2019, anul în care voi veni cu surprize frumoase și sincere ❤️#thankyou2018❤️ #thankyou2018 #happynewyear #revelion2019″, a scris ea. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Anna Lesko a avut parte de un an 2018 plin… cu de toate

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

În prezent, Anna Lesko trăiește o frumoasă poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară.
Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
Citește și...