Anna Lesko și Dorian Popa, în ipostaze interzise minorilor! Totul a fost filmat

Publicat: 11/12/2018 | 14:05

Anna Lesko și Dorian Popa au apărut în ipostaze interzise minorilor, iar totul a fost filmat. Doi dintre cei mai apreciați artiști din România și-au dat frâu liber sentimentelor și au oferit publicului imagini de-a dreptul fierbinți.

Întreg momentul are loc în noul videoclip pe care l-au lansat. Anna Lesko este o apriție sexy și provocatoare, iar cel mai potrivit partener pentru piesa „Old school” este nimeni altul decât Dorian Popa, unul dintre cei mai sexy bărbați din România.

Cântăreaţa a postat pe Instagram mai multe imagini de la filmarea clipului. Dorian o ţine în braţe, o atinge senzual, iar ea îi răspunde cu mişcări lascive.

Fanii au reacționat imediat la postare și îi felicită pe cei doi pentru treaba minunată pe care au făcut-o împreună. “Ooooh, Doamneee, ce-aş vrea şi eu în locul ăluia/ Anna,esti prea sexy! Ai stârnit numai invidii! Lumea se așteapta să te deformezi ca altele dar tu arăți tot mai bine,ceea ce ii face pe unii să-și taie venele de oftica! Bravo Anicyka Maya esti incredibilă si ft frumoasă! Mult succes in continuare iar melodia este superbă!/ Prea multa sexualitate!“, sunt doar câteva dintre comentariile scrise la fotografie.

Citește și...