Anthony Hopkins n-a mai vorbit cu singura lui fiică de 20 de ani:”Dacă sunt bunic? Nu știu și nici nu mă interesează”

Publicat: 22/05/2018 | 20:43

Deși are un singur copil, Anthony Hopkins a rupt orice legătură cu fiica lui. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Actorul a mărturisit că nu a mai vorbit cu Abigail Hopkins de 20 de ani. (CITEȘTE ȘI: ANTHONY HOPKINS, CONFUNDAT CU UN OM AL STRĂZII: ”AI PUTEA SĂ-ȚI DUCI CĂRUCIORUL ACOLO!”)

Anthony Hopkins a mărturisit că nu a mai ținut legătura cu singura lui fiică și că nu mai știe absolut nimic despre ea. Nu știe dacă este căsătorită sau dacă are copii. Actorul a apărut alături de fiica sa în 1991 la premiera unui film. Însă apoi au întrerupt orice legătură. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) În prezent, Anthony Hopkins nici măcar nu știe unde locuiește fiica sa. Sir Anthony a mărturisit caăa fost distant cu Abigail.

„Nu știu. Oamenii se despart. Familiile se despart și îți vezi de viață. Oamenii fac alegeri. Nu-mi pasă. E în reguilă. Viața e dură.”, povestit actorul într-un interviu. (CITEȘTE ȘI: ANTHONY HOPKINS, SPECTACULOS IN ROLUL LUI AFLRED HITCHCOK! VEZI CAT DE BINE SEAMANA CU CELEBRUL CINEAST!)

Anthony Hopkins a divorțat de mama lui Abigail când ea avea 4 ani

Abigail a fost crescută de mama ei, prima soție a lui Sir Anthony, Petronella Barker. Fiica actorului avea atunci doar 4 ani. Actorul și prima lui soție au divorțat în 1972. Trepat, tânăra s-a înstrăinat de tatăl ei, însă a reluat legătura cu el în anii ’90. Însă nu a durat mult și cei doi nu și-au mai vorbit deloc, după cum mărturisește chiar actorul.