Antonia, gest obscen în timpul unui concert. Artista a arătat asta tuturor

Publicat: 20/07/2019 | 16:38

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta se bucură de admirația unui public impresioanant, care se bucură de fiecare dată când artista lor preferată are de susținut concerte.

Recent, în timp ce se afla pe scenă și cânta, iubita lui Alex Velea a făcut un gest obscen, care i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Cântăreața a arătat la un moment dat degetul mijlociu, spre public.

Cum “a combinat-o” Alex Velea pe Antonia în 2013

Alex Velea și Antonia s-au cunoscut la un studio de înregistrări, iar atunci a fost prima dată și-au strâns mâinile. Într-un interviu acordat de curând, cei doi parteneri au rememorat ziua în care drumurile lor s-au intersectat.

“A fost un moment inedit, pentru că nu ne așteptam. Nu știam că în adâncul nostru este o dragoste atât de mare unul față de celălalt, pentru că am fost la început amici și am stat o perioadă amici destul de bună…”, a dezvăluit Alex Velea.

Antonia a mărturisit că Alex Velea a atras-o dintotdeauna, dar, fiind într-o relație, și-a impus să nu dea curs acelor sentimente, gânduri.

“Nu, dar noi când ne-am cunoscut ca și colegi, pentru mine era o onoare, pentru că îl văzusem la televizor. Deci, era: «Ooo, Alex Velea!». Da, dar el era mai cunoscut decât mine. Era pentru mine, gen… întotdeauna m-a atras, dar nu îmi permiteam să se ducă în căsuța aia (n.r.: gândurile pe care le avea atunci)”, a declarat frumoasa artistă.

Ulterior, Alex Velea a continuat șirul declarațiilor despre când a decis împreună cu Antonia să formeze un cuplu: “Cred că de când au luat final relațiile noastre anterioare, atunci am început să ne vedem fiecare pe celălalt cu alți ochi. Și ea s-a îndrăgostit de șarmul meu pentru că nu ai cum să nu te îndrăgostești de asta. Și… totul s-a concretizat într-o familie frumoasă, Dumnezeu ne-a dat trei copii frumoși, suntem fericiți. Îi mulțumesc în fiecare zi că mă iubește și că m-a făcut atât de fericit, m-a împlinit”. Partenera lui a subliniat: “A fost cel mai frumos lucru din viața mea și am luat cea mai bună decizie”.

Citește și...