Antrenorul Eugen Neagoe a fost externat în scaun cu rotile!

Publicat: 24/07/2019 | 17:10
Antrenorul Eugen Neagoe a fost externat în scaun cu rotile!

Antrenorul echipei Dinamo a fost externat după ce duminică seara a suferit un infarct chiar în timpul meciului cu Universitatea Craiova. 

Managerul general a lui Dinamo a fost cel care a făcut anunțul că Eugen Neagoe a fost externat. Starea lui medicală rămâne sensibilă, el fiind transportat acasă într-un scaun cu rotile.

În urma infarctului suferit, medicii i-au implantat un defribilator. Aparatul, introdus sub piele, transmite şocuri electrice către inimă atunci când apar tulburări de ritm cardiac, potrivit Digi Sport. Antrenorul va urma şi acasă un tratament pe bază de antibiotice, pentru a evita să apară vreo infecţie în urma intervenţiei chirurgicale.

Sunt foarte mulţi antrenori care au stent, dar trebuie să pună stop ţigărilor, să ţină regim, să-i scadă colesterolul. Va fi pus pe anticoagulante o perioadă. Va trebui să-şi aleagă echipe care nu-i provoacă stres. I-aş recomanda să-şi vadă de sănătate, să aibă grijă la ceea ce am spus. Dacă alegerea lui va fi tot Dinamo, va trebui să aibă mare grijă. Nu va putea sta departe de fotbal, aşa încât… să fie mai atent”, declara medicul Pompiliu Popescu, doctorul echipei naționale o lungă perioadă de timp.

Familia lui Eugen Neagoe își dorește ca acesta să nu mai antreneze, deocamdată, fotbaliștii de la Dinamo, pentru că se tem de consecințele neplăcute care ar putea interveni după stopul cardiac suferit. Echipa Dinamo l-ar putea menţine doar pentru etapa următoare, contra CFR Cluj, de sâmbătă.