Anunț care îi vizează pe toți românii. Da, se va scumpi chiar în această lună…

Publicat: 02/11/2018 | 13:44
Anunț care îi vizează pe toți românii. Da, se va scumpi chiar în această lună…

Un anunț care îi vizează pe toți românii sosește chiar din partea președintelui Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase – ROMPAN, Aurel Popescu. Chiar din această lună, din nefericire, pâinea se va scumpi. 

Această scumpire survine în urma creșterii tarifelor la gaze naturale și electricitate. Totodată, materia primă și forța de muncă au înregistrat costuri mai mari.

„Prețul materiei prime a crescut, prețul forței de muncă, la fel. Pe lângă toate acestea, am primit notificări de la furnizorii de gaze și de energie electrică pentru a ne informa că majorează tarifele cu 25%. Dacă țigara s-a scumpit, nu trebuie să scumpim și pâinea? Dacă, înainte, o pâine costa cât o țigară, trebuie să coste și de aici încolo cât costă o țigară. (…) În momentul de față, prețul franzelei variază între 0,60 lei și 1,30 lei. Dacă fiecare adaugă un minimum de 0,20 lei, atunci produsul va costa între 0,80 și 1,5 lei. Vorbim de franzela de 300 de grame”, a declarat Aurel Popescu pentru Agerpres.

CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ PENTRU TOȚI ROMÂNII! CE SE VA SCUMPI ÎN ACEASTĂ IARNĂ

Anunț care îi vizează pe toți românii: ”Acesta este intervalul la care trebuie să ne referim”

Aurel Popescu, președintelui Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase – ROMPAN, a mai spus că este vorba despre calcule strict realizate

”Calculele noastre strict făcute pe brutăria ROMPAN – Proiect Service – ne arată că acesta este intervalul la care trebuie să ne referim. Sigur, dacă un produs costă 4 lei, nu mai vorbim de o majorare de 0,20 lei, ci de altceva:”

CITEȘTE ȘI: ȚIGĂRILE SE SCUMPESC ÎN ROMÂNIA! DECIZIA UNIUNII EUROPENE!

Citește mai mult pe site-ul Agerpres.