Anunțul a devenit viral! Cum a încercat un român să își vândă mașina Seat Leon cu geamurile sparte: „E vedetă, a apărut la toate canalele TV”

Publicat: 24/04/2020 | 08:33
Anunțul a devenit viral! Cum a încercat un român să își vândă mașina Seat Leon cu geamurile sparte: „E vedetă, a apărut la toate canalele TV”

Este pandemie de coronavirus, însă – chiar dacă sintagma se dovedește a fi una îndelung uzitată – viața merge mai departe, cu toate amănuntele ei, mai mult sau mai puțin semnificative. Există măsuri restrictive impuse de autorități, în România a fost prelungită starea de urgență, medicii luptă din răsputeri pentru a stopa răspândirea infecției cu COVID-19.

Oamenii completează declarațiile pe propria răspundere atunci când ies din casă și își doresc implementarea unor măsuri de relaxare, în funcție de evoluția crizei medicale, iar unii dintre ei se hotărăsc, chiar acum, să își vândă mașinile din curte. Este și cazul unui român care a ajuns la concluzia că trebuie să se despartă de o mașină Seat Leon la care a ținut foarte mult de-a lungul timpului.

Numai că anunțul postat de respectivul vînzător în dreptul fotografiei cu mașina a devenit viral. Fiindcă omul nu vinde doar o simplă mașină, ci o adevărată… vedetă pe patru roți alături de care a trecut prin multe experiențe de viață, unele chiar contondente.

”Vând autovehicul, proprietate privată, care este vedetă, a apărut la toate canalele TV, a fost atacată cu bâte, cu cazmale, cu săbii, cu aia de dai la ochi, spray paralizan și a fost doar puțin avariată. Dar nu o vând fiindcă e avariată, o vând fiindcă vreau să iau ceva mai bun. Pentru mai multe detalii, aștept mesaje”, a fost anunțul postat de românul respectiv.

(CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT UN BĂRBAT DIN IAȘI SĂ UMPLE COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ÎN PLINĂ CRIZĂ DE CORONAVIRUS: ”DOAR CEI ISTEȚI SUPRAVIEȚUIESC!”)