Anuntul judecatorilor a facut-o sa zambeasca din nou! Eleva violata din Vaslui a avut parte de o surpriza de proportii!

Publicat: 08/10/2015 | 00:32

Noi amanunte ies la iveala in cazul adolescentei din Vaslui violata de sapte tineri. Afirmatiile judecatoarei Georgina Moldovan, din cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, au reusit sa starneasca noi valuri de discutii.

Moldovan a marturisit care este principalul motiv pentru care a dorit ca cei sapte tineri din Valeni, acuzati de viol, sa fie arestati la domiciliu dupa ce in luna noiembrie a anului trecut au violat o fata, timp de mai multe ore, pana aceasta a lesinat.

 

violatori vaslui

 

Judecatoarea marturiseste ca Raluca Munteanu i-ar fi cerut instantei ca cei trei tineri, care si-au recunoscut fapta in fata magistratilor, sa nu fie pedepsiti atat de dur.

 

violatori vaslui

 

Ce spune avocatul lui Silviu Burada

 

In replica, Bogdan Luca, avocatul lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte violatori, declara, pentru CANCAN.ro, ca fata violata nu a spus acest lucru: „Nu a cerut Raluca Munteanu, in nici un moment, arestul la domiciu pentru nici unul dintre acuzati. Ea a solicitat ,de la fiecare, suma de 10.000 de lei, bani reprezentand daune morale. Judecatoria Vaslui a dat o sentinta prin care fata a primit suma de 50.000 de lei”.

 

Bogdan Luca
Bogdan Luca


Mai mult, avocatul Bogdan Luca marturiseste ca tine legatura cu familia clientului sau: „Am vorbit cu familia lui, ieri (n.r -marti) pentru ca a fost un nou proces la care nu am putut sa ma prezint din motive personale. Parintii lui Silviu mi-au spus ca sunt interesati de  modalitatile prin care fiul lor poate sa fie pus in libertate”.

 

Violatori Vaslui

Cum s-a intamplat totul?

Tragedia a avut loc in urma cu 11 luni, in luna noiembrie, cand tanara de 18 ani se intorcea de la scoala. Pentru a ajunge mai repede acasa, Raluca Munteanu s-a urcat intr-un autoturism in care se aflau doi  tineri. Acestia au dus-o pe un camp si au vilat-oi. Intre timp, agresorii si-au mai chemat inca cinci amici, cei care, la randul lor, au abuzat de ea.

 

CITESTE SI: 

 

Isi anuntase nunta in sat inainte sa fie violata! Povestea cutremuratoare a elevei de la Vaslui abuzata de sapte barbati

Miron Cozma stie ce patesc cei sapte violatori din Vaslui la puscarie. „Sunt marfa proaspata…”

Mai mult, ei au stropit-o cu tuica si au continut sa o violeze, dupa care, intr-un final, dupa mai multe ore, au dus-o acasa. La scurt timp dupa cele intamplate, Raluca Munteanu si-a anuntat parintii, iar acestia au depus o plangere la politie.

Oana Pascaru

Citește și...