Anunțul momentului despre copilul dispărut din Pecineaga, Constanța. Imaginile cu Iulian surprinse de camerele de supraveghere

Publicat: 06/11/2019 | 09:50
Anunțul momentului despre copilul dispărut din Pecineaga, Constanța. Imaginile cu Iulian surprinse de camerele de supraveghere

Au trecut mai bine de trei zile de când familia lui Iulian, un băieţel de opt ani, nu ştie nimic despre el. Copilul a dispărut sâmbătă seara, în comuna Pecineaga, judeţul Constanţa, acolo unde a fost văzut ultima oară. Copilul a fost surprins pe camerele de supraveghere amplasate pe casa unui localnic. 

Imaginile confirmă că băiatul s-a apropiat de un bazin de colectare a dejecţiilor. Salvatorii au apelat la scafandri specializaţi în scufundări la mare adâncime. Mai întâi, au scos dintr-un bazin, în care se presupune că ar fi alunecat copilul, peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecţii. Un mediu toxic, în care scafandrii nu pot căuta foarte mult timp, potrivit Observator.tv.

În zonă sunt şase bazine de deversare a dejecţiilor, fololsite de proprietarii fermelor din localitate. Doar două sunt pline.

Vom continuă cu golirea celui de-al doilea bazin până când adâncimea le va permite scafandrilor privați, sosiți și aceștia în sprijin, să între pentru a se încerca căutarea copilului„, spune Anca Chiriţă, purtător de cuvânt la ISU Dobrogea.

Iulian era crescut de tată şi de actuala lui parteneră, după ce mama a plecat să muncească în străinătate.

Vasile Biţică, bunicul copilului este distrus de durere:Un copil inteligent, îl iubeam foarte mult. Mă doare sufletul!