Anunțul zilei despre “Exatlon”! Fanii s-au întristat. Ce se întâmplă cu emisiunea peste 10 zile

Publicat: 06/12/2018 | 11:56

Cel de-al doilea sezon „Exatlon” ajunge la final duminica, 16 decembrie, seara care isi va desemna castigatorul premiului de 100.000 de Euro, dupa luni bune de concurs, in care fiecare concurent a facut tot ce a putut pentru a ajunge cat mai departe in competitie. 

Citește și: Ce mesaj a publicat Cristina Nedelcu după ce a fost eliminată de la Exatlon

In aceasta seara, de la 19:45, cele doua echipe isi vor disputa unul dintre cele mai ravnite premii din concurs – vila. In tabara Faimosilor, doar o singura fata a mai ramas in competitie, care va avea de infruntat cele patru adversare din Echipa Razboinicilor. Un joc plin de tensiune si ambitii puternice, in care concurentii se vor lupta pentru confortul vilei, inainte de marea finala.

Citește și: Monica Roșu, cerută de soție după eliminarea de la “Exatlon”. “S-a întâmplat la Madrid!”

Cum se vor descurca concurentii pe traseele dificile si cine va reusi sa ajunga in marea finala difuzata pe 16 decembrie, in lupta pentru marele premiu de 100.000 de Euro, veti putea afla urmarind ultimele editii ale celei mai urmarite competitii sportive televizate din Romania, „Exatlon”, de joi pana duminica, de la ora 19:45, numai la Kanal D!

Citește și: Un om din interiorul concursului a anunțat cine va câștiga “Exatlon” 2

Citește și...