Apel disperat pe Facebook al Iulianei! Vrea să-și repatrieze tatăl mort în Anglia

Publicat: 17/04/2019 | 17:34
Apel disperat pe Facebook al Iulianei! Vrea să-și repatrieze tatăl mort în Anglia

Este o poveste tristă, a unei fete care și-a pierdut tatăl în Anglia și pe care vrea acum să-l repatrieze. Doar că nu are banii necesari, așa că a apelat la bunăvoința oamenilor. Astfel, ea a postat pe pagina sa de socializare, cerând ajutor.

O tânără din Broşteni a făcut un apel emoţionant pe facebook pentru a-şi putea repatria tatăl care a decedat în Anglia în ziua de 14 aprilie.

Dinu Cătănoaia (48 de ani) şi-a găsit sfârşitul în Anglia, unde era plecat la muncă. Nu se știu exact cauzele decesului, autoritățile din Marea Britanie urmând să anunțe familia în câteva zile, după finalizarea anchetei. Bărbatul a murit pe 14 aprilie, iar fata lui, care locuiește în Broșteni, județul Suceava, vrea ca părintele ei să fie repatriat, scrie monitorulsv.ro.

Este vorba de aproximativ 4.000 de lire sterline, banii necesari pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

„Bună ziua, mă numesc Cătănoaia Iuliana. Tatăl meu a decedat în Anglia, iar familia mea nu are posibilitatea să îl repatrieze. Vă rugăm să ne ajutaţi să putem să îl aducem acasă să îl înmormântăm creştineşte. Avem nevoie de o sumă destul de mare. Am rămas doar eu cu mama şi nu avem de unde să facem rost de această sumă. Apelez la bunăvoinţa voastră. Chiar şi cea mai mică sumă donată ne ajută să îl aducem cât mai repede acasă. Vă mulţumesc frumos!! Cont CECEROBU-(cod swift) IBAN:RO57CECEC001946309363711 cine doreşte poate depune pe acest cod! NUME: CATANOAIA ELENA”, este mesajul postat pe site-urile de socializare de unica fiică a bărbatului decedat.

În mai puţin de 10 ore, postarea a adunat peste 160 de distribuiri.

Citește și...