Astrologul care ar fi prezis pandemia de coronavirus, noi previziuni sumbre!

Publicat: 06/07/2020 | 17:24
Astrologul care ar fi prezis pandemia de coronavirus, noi previziuni sumbre!

Astrologul care ar fi prezis pandemia de coronavirus a făcut noi previziuni sumbre. Tânărul anunță că planeta se va confrunta cu alte probleme grave. 

Indianul de 14 ani care a prezis pandemia anunță o nouă tragedie mondială. Tânărul astrolog anunțase că omenirea va întâmpina un „pericol sever” în perioada noiembrie 2019-aprilie 2020, iar China va fi foarte afectată.

Abhigya Anand spune că planeta va scăpa de pandemia de coronvirus, dar o altă catastrofă va avea loc. Într-un clip postat pe Youtube, Anand a lansat o nouă predicție în care a anunțat când se va încheia pandemia și a avertizat, de asemenea, despre o nouă tragedie care va începe să aibă loc în luna decembrie a acestui an și care se va încheia în martie 2021.

Pandemia se va încheia pe 5 septembrie

Indianul dă asigurări în noul său clip că ziua în care pandemia de coronavirus va ajunge la sfârșit este 5 septembrie, scrie The Eastern Herald.

În perioada decembrie 2020 – martie 2021, Anand susține că va avea loc o nouă conjucție între Saturn și Jupiter. Astfel, el consideră că va avea loc o nouă tragedie, iar omenirea s-ar putea confrunta cu foametea. 

Abhigya a studiat niște învățări avansate de la o vârstă foarte fragedă și până la vârsta de șapte ani a vizitat temple în India și a studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita. La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie, după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.