Atac dur al Claudiei Pavel la Ioana Filimon: „S-a comportat ca sclava lui Brigitte!”

Publicat: 05/04/2019 | 19:26
Atac dur al Claudiei Pavel la Ioana Filimon: „S-a comportat ca sclava lui Brigitte!”

Ioana Filimon a fost luată la țintă de Claudia Pavel. Ioana este una dintre vedetele alături de care a concurat la show-ul de televiziune Ferma, difuzat de Pro TV.

Ioana Filimon a fost eliminată de la show-ul Ferma, în urma duelului pe care l-a avut cu Geanina Ilieș. Cântăreața Claudia Pavel, care a făcut și ea parte din emisiune și care a avut diverse conflicte cu ceilalți colegi, a făcut declarații despre Ioana Filimon la show-ul prezentat de Cătălin Măruță la Pro TV.

„M-au surprins palmele primite de Ioana din partea lui Moroșanu. Sunt de domeniul SF. Au fost niște scene grotești. Comportamentul Ioanei nu mi-a plăcut în Fermă. Mie nu-mi plac femeile sclave. Ioana Filimon s-a comportat că sclava lui Briggitte, apoi că sclava lui Moroșanu”, a spus Claudia Pavel. Claudia Pavel a comentat și despere eliminarea surorii ei, Paula, de la show-ul Ferma. „A fost o experiență extraordinară pentru ea. Este o persoană pozitivă, trăiește din prezent. S-a dus și a spus ce a avut de zis și a plecat. Practic toată lumea a încălcat regulile. Ea s-a dus la baie cu Brigitte și i-a sugerat să-și închidă microfonul. Sunt multe chestii care nu au fost sancționate. Este un subiect foarte delicat!”, a explicat artista.

Citește și...