Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Cine era împreună cu ei cu câteva minute înainte să se prăbușească din cauza substanței ingerate

Publicat: 09/03/2018 | 18:28

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. La cinci zile după ce au fost găsiți inconștienți, Sergei Skripal Skripal și fata sa, sunt încă internați în spital, împreună cu detectivul Nick Bailey. Acesta din urmă e căsătorit, are doi copii și a fost și el otrăvit cu aceeași substanță ca în cazul fostului spion rus și a Yuliei. În presa britanică au fost făcută publică o nouă înregistrare. Pe filmare apare o femeie misterioasă care merge alături de Sergei Skripal, fost colonel în cadrul serviciilor secrete din Rusia, și fiica lui.

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Astăzi a apărut o nouă înregistrare făcută de camerele de supraveghere ale unui restaurant din Salisbury. În imaginile surprinse apare o femeie misterioasă care are o geantă roșie și merge alături de Sergei Skripal și fiica lui, cu câteva minute înainte să ca ei să se prăbușească după ce au fost expuși la o substanță mortală, potrivit Daily Mail. Anchetatorii au luat filmarea și încearcă acum să compare imaginile cu declarațiile martorilor.

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Cel despre care se crede că este Sergei Skripal trece pe lângă restaurant împreună cu două femei în jurul orei 16:08, înainte ca o mașină de poliție să ajungă la locul în care se aflau prăbușiți pe o bancă, respectiv la 16:15. De altfel, la 16:16 un paramedic este văzut alergând spre banca pe care erau fostul spion rus șii fiica lui, iar la 16:18 vine o ambulanță.

Detectivul otrăvit odată cu Sergei Skripal ar fi intrat în contact cu substanța acasă la fostul spion rus

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Surse din anchetă au dezvăluit că sunt piste care arată că fostul colonel din cadrul serviciilor secrete din Rusia, Sergei Skripal, și detectivul Nick Bailey au fost expuși unei substanțe mortale în apropierea casei sale. Unele voci spun însă că Nick Bailey a intrat și el în contact cu otrava sau că a fost primul care a ajuns la locul incidentului, respectiv acasă la Sergei Skripal. Un oficial a declarat în această dimineață că fostul spion rus și Yulia sunt „în stare gravă”.

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Vă reamintim că fostul spion rus și fiica lui au fost otrăviți cu o substanță mortală. Astăzi, aproape 180 de militari, printre care oficiali din Marina Regală britanică, dar și experți în arme chimice s-au alăturat anchetei, potrivit Daily Mail. De asemenea, polițiștii au extins zona de securitate din jurul locuinței lui Serghei Skripal și a sigilat mormintele soției și al fiului său.

Au apărut noi imagini cu fostul spion rus și fiica lui, care au fost otrăviți. Serghei Skripal (66 de ani) și fiica lui, Yulia (33 de ani) au fost găsiți pe o bancă în centrul orașului Salisbury duminică, 4 martie.

Citește și...