Au apărut primii cartofi noi românești în piață. Câți lei costă 1 kg. „Mai ieftini sunt la McDonald’s!”

Publicat: 15/04/2019 | 09:13
Au apărut primii cartofi noi românești în piață. Câți lei costă 1 kg. „Mai ieftini sunt la McDonald’s!”

Considerați un deliciu de primăvară, cartofii noi și-au făcut deja intrarea pe piață, însă la un preț care-ți taie pofta! 

După modelul cireșelor care se vând la prețuri astronomice la început de sezon, astfel încât rămân mai mult de admirat pe tarabe, decât de cumpărat, acum asistăm la o nouă surpriză!

O legumă considerată deliciu la început de primăvară, cartofii noi au ajuns să coste cât o bijuterie! Dovadă stă o poză făcută în piață și publicată pe un grup creat pe Facebook, denumit Ești din Târgul Mureș dacă…” :

Cartofi la 10 lei/kg. Mai ieftini sunt la McDonald’s!”/ ”Mai ieftin iesi la restaurant”/ ”Doamne fereste! Nu le este rușine să ceară așa un preț?”/ ”Asta e realitatea dar nu stiu cit mai putem rabda tot sa acceptam tot ce vor ei? Trebuie cumva sa face ceva ca altfel trebuie sa mergem slugi prin Europa! 15 lei la Cluj/ ”Din bătrâni, citez. “Prostul nu este ăla care cere, prost e ăla care da”/ ”Mai bine luăm din marfă străină că e mai ieftin”, sunt doar câteva dintre comentariile celor revoltați de prețul mult prea mare afișat de producători.

Citește și...