Au descoperit un Mercedes-Benz G-Class îngropat în pământ în Rusia. Ce s-a întâmplat după ce oamenii au verificat bolidul

Publicat: 20/06/2019 | 12:25

Câțiva oameni au descoperit un Mercedes-Benz G-Class îngropat în pământ în Rusia. Bolidul le-a stârnit curiozitatea și au făcut tot posibilul să-l scoată din groapa făcută special pentru el. De altfel… ideea neobișnuită îi aparține unui artist rus extravagant.

Au descoperit un Mercedes-Benz G-Class  îngropat în pământ în Rusia

Valeri Lizunova, un artist din Rusia, a fost cel care a îngropat Mercedes-ul G-Class. Ideea i-a venit în timp ce se plimba cu o mașină asemănătare (n.r.: Mercedes G-Class Geländewagen) în care s-a simțit în siguranță și și-a dorit să transforme autoturismul într-un loc și mai sigur… l-a pus într-un buncăr! El a dat indicații unor angajați pentru ca locul să fie acoperit cu iarbă și să fie adus chiar și un copăcel. Mai mult, evacuările bolidului au fost conectate la un tub care duce în exterior pentru ca gazele de eșapament să nu îi sufoce pe cei care îl descoperă și doresc să îl încerce.

Au descoperit un Mercedes-Benz G-Class îngropat în pământ în Rusia la cererea artistului rus Valeri Lizunova.
Au descoperit un Mercedes-Benz G-Class îngropat în pământ în Rusia la cererea artistului rus Valeri Lizunova.

Ulterior, el le-a dezvăluit admiratorilor săi că are o surpriză pentru ei, pe care o pot găsi într-un buncăt la 5 metri adâncime. În urma căutărilor, fanii artistului rus au găsit autoturismul Mercedes-Benz G-Class și au fost extrem de șocați, chiar dacă sunt obișnuiți cu gesturile sale extreme. Pe toată durata experimentului artistic, curioşii au putut intra în maşina îngropată prin trapa superioară.

Citește și...