Au devenit soț și soție, erau foarte fericiți. După doar patru luni s-a spulberat totul. Ultimele cuvinte au fost cutremurătoare

Publicat: 28/10/2019 | 20:02

S-au cunoscut, au trăit o intensă poveste de iubire și, firește, au decis să își unească destinele. Erau fericiți, ca soț și soție, însă nu bănuiau că destinul le pregătise un scenariu tragic.

Michael și Saima au mers pe un drum comun începând cu anul 2015. El avea 25 de ani, iar ea 27. În 2018, simțind – fiecare în parte – că și-au descoperit ”jumătatea sentimentală”, au luat hotărârea de a se căsători pentru a fi împreună la bine și la rău. Din nefericire, la trei ani de când se cunoscuseră, soarta le-a fost potrivnică. Saima, în vârstă de 30 de ani, a murit în urma unei afecțiuni cerebrale pe care a tratat-o, inițial, cu superficialitate. A crezut, la început, că starea proastă se datora unei răceli banale, medicul de familie recomandându-i să ia… Paracetamol. Tragedia s-a petrecut atunci când era la muncă, iar Saima a fost dusă, de urgență, la spital, conectată la aparate și ținută sub supraveghere permanentă. Dar, în ultimă instanță, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Alături de cea mai frumoasă femeie din lume

Conform metro.co.uk, Michael a postat un mesaj cutremurător. ”I-am dat un sărut și i-am spus că o iubesc și că o voi face mândră. Saima a fost totul pentru mine și acum a plecat”, a spus Michael. Saima a fost înmormântată chiar în rochia de mireasă, fiindcă spusese, tot timpul, că ar vrea să retrăiască acea zi – cea mai frumoasă – din viața ei. Michael și-a amintit că în ziua căsătoriei i s-a părut că se află alături de cea mai frumoasă femeie din lume.

Citește și...