Au jefuit sala de jocuri! Polițiștii au rămas mască! VIDEO

Publicat: 18/04/2019 | 23:29
Au jefuit sala de jocuri! Polițiștii au rămas mască! VIDEO

Doi bărbați, cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, au furat 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. Jaful a fost rapid, dar la fel de rapid au fost depistați de polițiști. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

La data de 18 aprilie, în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj i-au prins pe doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării. Aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore, scrie stiripesurse.ro.

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie, în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi au pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei au furat 7.000 de lei. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi tineri au intrat în sala de jocuri, iar sub amenințarea cuțitului și a unui pistol i-au cerut angajatei să le ofere banii. Cei doi s-au făcut ulterior nevăzuți și au ieșit încet din sala de jocuri.

Doi hoți mascați au furat 7000 de lei de la o sala de jocuri din Cluj

Doi hoți mascați au furat 7000 de lei de la o sala de jocuri din Cluj. Sursa: IPJ Cluj.

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 18 aprilie 2019

„În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Astfel, în jurul orei 16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi hoți din Cluj au fost reținuți de polițiști

Cei doi hoți din Cluj au fost reținuți de polițiști. Sursa: IPJ Cluj

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 18 aprilie 2019

Citește și...