ALERTĂ ANM azi, 11 mai. Un nou val lovește România

Publicat: 11/05/2019 | 09:24
ALERTĂ ANM azi, 11 mai. Un nou val lovește România

Avertizare ANM. Meteorologii avertizează că vor urma zile caracterizate printr-o accentuată instabilitate atmosferică. Un nou val de ploi va pătrunde în țara noastră, iar vremea se va răci.

În Bucureşti se vor menţine condiţiile pentru averse, fenomene electrice şi vânt. Sâmbătă, în special după-amiaza şi seara, ne așteptăm la ploi. Temperaturile vor creşte de la 9 grade în zori, până la valori maxime în jur de 20 de grade Celsius.

Duminică şi luni se vor înregistra până la 24 de grade după-amiază. De marţi, însă, vremea se va răci și își vor face din nou apariția precipitațiile. Vor fi prezente și intensificări ale vântului.

În ceea ce privește alte zone ale țării, nou val de ploi va pătrunde prin partea de vest, iar noaptea va ajunge şi în zonele centrale şi central-sudice. Ploile se vor extinde în aproape toată ţara, iar marţi se vor acumula cantităţi mai mari de apă în sud-vest şi la munte. Ploile vor fi însoţite de tunete şi fulgere, de intensificări ale vântului şi, posibil, de grindină.

Citește și...