Avocata criminalei de la metrou a făcut anunţul: ”În opinia mea, eu cred că e…”

Publicat: 18/12/2017 | 16:59
Avocata criminalei de la metrou a făcut anunţul: ”În opinia mea, eu cred că e…”

Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în faţa metroului, în urma căreia victima şi-a pierdut viaţa, va fi supusă expertizei medicale. Avocata ei, Marilena Grigore, a făcut unele precizări, vizavi de clienta sa. 

Marilena Grigore a mai specificat că afirmaţiile potrivit cărora clienta sa a fost abuzată în trecut nu se confirmă deocamdată.

„Urmează să se constate dacă afirmaţiile dumneaei au sau nu o bază legală. Înseamnă să existe o hotărâre judecătorească inclusiv referitoare la punerea sub interdicţie, hotărâre pe care eu o consider a fi esenţială pentru a fi pusă la dispoziţia comisiei de expertizare „, a spus avocata Marilena Grigore, potrivit antena3.ro

„În opinia mea cred că e bolnavă, nu a avut discernământ în momentul faptului. Vom vedea finalitatea când va fi efectuată o expertiză. Este obligatorie această expertiză. Trebuie luată legătura cu fratele ei care i ar fi tutore. A făcut declaraţii în faţa instanţei de judecată, urmează să dea altele şi în faţă parchetului. Acum se află la Spitalul Jilava. Nu rezultă din probe că ar avea şi alte antecedente penale”, a mai spus Marilena Grigore.

Citește și...