Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, dezvăluiri uluitoare: ”Nu se dorește continuarea dosarului privind traficul de persoane”

Autor: A.N.
Publicat: 02/10/2019 | 20:38
Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, dezvăluiri uluitoare: ”Nu se dorește continuarea dosarului privind traficul de persoane”

Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a făcut dezvăluiri uluitoare. Acesta a declarat că DIICOT nu anchetează un posibil trafic de persoane în cazul dispariției fetelor din Caracal și că se vrea închiderea dosarului pentru omor.

„Cum mai mult timp în urmă, începând din data de 11.09. am depus niște cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanță care mi-a fost adusă la cunoștință abia ieri (marți, n.r.) și am venit doar să studiez în continuare numărul de dosare rămase în urmă pentru mine.

Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a spus avocatul la Antena 3.

Potrivit celor spuse de Alexandru Cumpănaşu, la dosar există declaraţia unei femei care susţine că a fost menajera lui Dincă timp de doua luni. Aceasta menţionează în scris că a locuit cu “monstrul din Caracal” şi că treaba ei era să le aranjeze pe victimele inculpatului. (CITEȘTE ȘI: LA ASTA NIMENI NU SE AȘTEPTA! LIVIU DRAGNEA, COLEG CU GHEORGHE DINCĂ!)

“A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni. Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false”, a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu.

Comportamentul lui Dincă, analizat de FBI

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că a cerut specialiștilor FBI o a doua opinie în privința profilului psihologic și comportamental al lui Gheorghe Dincă pentru a-și forma o opinie despre sinceritatea bărbatului. (VEZI ȘI: “ALEXANDRA TRĂIEȘTE”. IUBITUL FETEI RĂPITE DE GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚII CARE DAU PESTE CAP TOATĂ ANCHETA)

„Este vorba despre solicitarea unei opinii secundare, o a doua opinie, pentru a ne forma convingerea cu privire la sinceritatea inculpatului”, a explicat șeful DIICOT.

Precizările vin după ce procurorii au anunțat că au transmis, vineri, o solicitare către FBI pentru asistență în privința profilului psihologic și comportamental al lui Gheorghe Dincă. Gheorghe Dincă fost reținut la finalul lunii iulie, atunci când a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Pe parcursul anchetei acesta și-a schimbat de mai multe ori atitudinea în fața procurorilor.

Acum, Dincă i-a pus pe gânduri pe anchetatori, refuzând să mai ia contactul cu familia lui. Angajații arestului se tem ca acesta să nu recurgă la sinucidere, potrivit România TV.

Citește și...