BAC 2014 – Vrei sa fii printre primii la BAC? Ce spun specialistii energeticieni despre cum sa atragi energiile pozitive!

Publicat: 04/06/2014 | 19:38

BAC 2014 - Inainte de BAC, vremea nu e atat de calda incat sa impiedice elevii sa invete, insa emotiile sunt aproape de punctul de fierbere. E stiut ca locul in care inveti te poate ajuta sa ai spor la invatatura sau din contra sa fii mai letargic.

BAC 2014 – Feng Shui, stiinta milenara care studiaza modul in care destinul ne este influentat de spatial in care traim, poate aduce cateva recomandari pentru a ajuta in momentele pline de emotie de dinaintea examenelor.
1.Daca vrei sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul sau masa de lucru in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin si cu fata catre mijlocul camerei. Nu te vei putea concentra prea bine daca stai cu spatele catre o usa deschisa si privesti direct pe fereastra , iar imaginatia si creativitatea ta vor suferi daca esti inghesuit cu “ nasul in perete”. Spatele protejat iti va aduce si sprijin la examene, noroc, siguranta si incredere de sine.
2.Evita sa inveti si sa dormi in Nord Vest anul acesta. Nord Vestul este vizitat de o influenta anuala care poate aduce ghinioane, piedici si nefericire. Poti dispersa influenta nefasta eliminand orice obiect de culoare rosu, roz, oranj, corai, purpuriu din Nord Vest si plasand acolo un clopotel de vant metalic cu sase tije, precum si alte obiecte grele din metal (nevopsit si care nu este imbracat in folie de cauciuc sau de alt fel).

Ca sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin
Ca sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin

3.Sectorul de Est al casei tale te poate face sa fii deprimat, bolnavicios, fara incredere in propriile forte. Evita sa stai acolo si plaseaza in Est obiecte metalice, la fel ca si in Nord Vest.Daca esti obligat sa dormi sau sa studiezi in Est, poarta o amuleta metalica sau un breloc metalic cu Wu Lou – simbol puternic feng shui care va micsora influenta nefericita a respective zone din casa.
4.Centrul caselor noastre, care ne arata si caracterul ascuns al energiilor dintr-un spatiu , este vizitat de energia anuala care poate stimula succesul academic, norocul la examene si creativitatea. In acelasi timp insa, energiile anuale din centrul caselor pot accentua preocuparile legate de aspecte erotice, ceea ce ar putea face mai dificila focalizarea asupra studiului si invataturii.
Ar fi util sa extragi din energia centrului casei componenta legata de succes academic purtand un breloc cu pagoda cu sapte niveluri sau pagoda invataturii.

Luni, incep probele scrise de la BAC
Luni, incep probele scrise de la BAC

5.In perioada 6 iunie-5 iulie, cand examenele vor fi in toi, ne vom confrunta din punct de vedere al astrologiei chineze cu ceea ce se numeste “ penalizare a sinelui”. Ne aflam in 2014, an al Calului, iar luna iunie este luna Calului, conform calendarului chinezesc. In momentul in care cei doi Cai se intalnesc, acestia pot genera situatii neplacute: fie ne vom agita degeaba fara folos, ajungand in final exact acolo de unde am plecat, fie vom face din mandrie lucruri care nu sunt in interesul nostru ( atentie la conflictele cu profesorii si cu parintii!!), fie vom avea tendinta sa mancam in exces, sa bem in exces, sa luam prea multe medicamente sau alte substante care nu ne ajuta pe termen lung din punct de vedere al sanatatii, doar pentru a avea senzatia ca tinem in frau mai bine emotiile si nesiguranta. Pentru a micsora aceasta influenta lunara, este necesar sa purtam o amuleta cu o Capra. Capra este animalul care atrage Calul pentru a forma o combinatie de energii armonioase si, deturnand la modul simbolic atentia Calului din luna iunie, il impiedicam sa ne aduca probleme.

Fetele vor avea mai mult noroc la examene decat baietii
Fetele vor avea mai mult noroc la examene decat baietii

6.Un loc potrivit pentru studio in aceasta perioada ar fi Sud Vestul. In Sud Vest vom intalni energia succesului si a victoriei, care ne poate sustine pe perioada examenelor. Este bine sa evitam in acest interval sa punem plante in Sud Vest, pentru a nu micsora potentialul binefacator al acestui sector.
7.Daca mai multi elevi vor concura la un examen pe un numar limitat de locuri, este posibil ca in anul 2014 fetele sa aiba mai mult noroc si sanse mai mari sa treaca cu bine de aceasta incercare. De aceea, baietii trebuie sa depuna un efort suplimentar la invatatura, pentru a avea sanse egale cu fetele, iar fetele trebuie sa aiba mai multa incredere in ele, pentru ca norocul le va surade.
8.Din punct de vedere al zodiilor chinezesti, Capra este considerata vedeta zodiacului, va fi influentata de energiile cele mai bune in 2014, ea aflandu-se ca si pozitie pe sectorul vizitat de steaua victoriei si succesului. Cainele este influentat de steaua ghinioanelor si obstacolelor, de aceea eleviii si studentii nascuti in ani ai Cainelui trebuie sa poarte amulete de protectie: Kalachakra Stupa, Pagoda celor 5 elemente sau cel putin Nodul mistic, pentru a avea noroc de subiectele pe care le cunosc cel mai bine.

Consultantul international Diana Roman, alaturi demarele maestru Feng Shui Raymond Lo
Consultantul international Diana Roman, alaturi demarele maestru Feng Shui Raymond Lo

Zodia Iepurelui este afectata de steaua bolilor, care pe langa devitalizare si probleme fizice de sanatate poate aduce si neincredere, teama, disperare, angoasa. Elevii nascuti in anul Iepurelui vor avea nevoie de protectie suplimentara cu un breloc reprezentand Wu Lou metalic. Zodiile Cal si Sobolan au de asemenea nevoie de protectie impotriva ghinionului- cele doua zodii “ ofensand” prin pozitia lor in zodiacul chinezesc energiile guvernatoare ale anului si perturbarile energetice anuale. Calul si Sobolanul trebuie sa poarte amuleta/ breloc cu Pi Yao sau cu Tai Sui si Cei trei gardieni celesti.

Diana Roman
consultant international feng shui rezidential/business
specialist Cei patru Stalpi ai destinului – astrologie chineza.
www.fengshui-studio.ro
 

Citește și...