Acasă » Știri » BAC 2014 – Vrei sa fii printre primii la BAC? Ce spun specialistii energeticieni despre cum sa atragi energiile pozitive!

BAC 2014 – Vrei sa fii printre primii la BAC? Ce spun specialistii energeticieni despre cum sa atragi energiile pozitive!

De: Cancan 04/06/2014 | 19:38
BAC 2014 - Vrei sa fii printre primii la BAC? Ce spun specialistii energeticieni despre cum sa atragi energiile pozitive!

BAC 2014 - Inainte de BAC, vremea nu e atat de calda incat sa impiedice elevii sa invete, insa emotiile sunt aproape de punctul de fierbere. E stiut ca locul in care inveti te poate ajuta sa ai spor la invatatura sau din contra sa fii mai letargic.

BAC 2014 – Feng Shui, stiinta milenara care studiaza modul in care destinul ne este influentat de spatial in care traim, poate aduce cateva recomandari pentru a ajuta in momentele pline de emotie de dinaintea examenelor.
1.Daca vrei sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul sau masa de lucru in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin si cu fata catre mijlocul camerei. Nu te vei putea concentra prea bine daca stai cu spatele catre o usa deschisa si privesti direct pe fereastra , iar imaginatia si creativitatea ta vor suferi daca esti inghesuit cu “ nasul in perete”. Spatele protejat iti va aduce si sprijin la examene, noroc, siguranta si incredere de sine.
2.Evita sa inveti si sa dormi in Nord Vest anul acesta. Nord Vestul este vizitat de o influenta anuala care poate aduce ghinioane, piedici si nefericire. Poti dispersa influenta nefasta eliminand orice obiect de culoare rosu, roz, oranj, corai, purpuriu din Nord Vest si plasand acolo un clopotel de vant metalic cu sase tije, precum si alte obiecte grele din metal (nevopsit si care nu este imbracat in folie de cauciuc sau de alt fel).

Ca sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin
Ca sa te concentrezi mai bine, plaseaza-ti biroul in asa fel incat sa stai cu spatele la un perete plin

3.Sectorul de Est al casei tale te poate face sa fii deprimat, bolnavicios, fara incredere in propriile forte. Evita sa stai acolo si plaseaza in Est obiecte metalice, la fel ca si in Nord Vest.Daca esti obligat sa dormi sau sa studiezi in Est, poarta o amuleta metalica sau un breloc metalic cu Wu Lou – simbol puternic feng shui care va micsora influenta nefericita a respective zone din casa.
4.Centrul caselor noastre, care ne arata si caracterul ascuns al energiilor dintr-un spatiu , este vizitat de energia anuala care poate stimula succesul academic, norocul la examene si creativitatea. In acelasi timp insa, energiile anuale din centrul caselor pot accentua preocuparile legate de aspecte erotice, ceea ce ar putea face mai dificila focalizarea asupra studiului si invataturii.
Ar fi util sa extragi din energia centrului casei componenta legata de succes academic purtand un breloc cu pagoda cu sapte niveluri sau pagoda invataturii.

Luni, incep probele scrise de la BAC
Luni, incep probele scrise de la BAC

5.In perioada 6 iunie-5 iulie, cand examenele vor fi in toi, ne vom confrunta din punct de vedere al astrologiei chineze cu ceea ce se numeste “ penalizare a sinelui”. Ne aflam in 2014, an al Calului, iar luna iunie este luna Calului, conform calendarului chinezesc. In momentul in care cei doi Cai se intalnesc, acestia pot genera situatii neplacute: fie ne vom agita degeaba fara folos, ajungand in final exact acolo de unde am plecat, fie vom face din mandrie lucruri care nu sunt in interesul nostru ( atentie la conflictele cu profesorii si cu parintii!!), fie vom avea tendinta sa mancam in exces, sa bem in exces, sa luam prea multe medicamente sau alte substante care nu ne ajuta pe termen lung din punct de vedere al sanatatii, doar pentru a avea senzatia ca tinem in frau mai bine emotiile si nesiguranta. Pentru a micsora aceasta influenta lunara, este necesar sa purtam o amuleta cu o Capra. Capra este animalul care atrage Calul pentru a forma o combinatie de energii armonioase si, deturnand la modul simbolic atentia Calului din luna iunie, il impiedicam sa ne aduca probleme.

Fetele vor avea mai mult noroc la examene decat baietii
Fetele vor avea mai mult noroc la examene decat baietii

6.Un loc potrivit pentru studio in aceasta perioada ar fi Sud Vestul. In Sud Vest vom intalni energia succesului si a victoriei, care ne poate sustine pe perioada examenelor. Este bine sa evitam in acest interval sa punem plante in Sud Vest, pentru a nu micsora potentialul binefacator al acestui sector.
7.Daca mai multi elevi vor concura la un examen pe un numar limitat de locuri, este posibil ca in anul 2014 fetele sa aiba mai mult noroc si sanse mai mari sa treaca cu bine de aceasta incercare. De aceea, baietii trebuie sa depuna un efort suplimentar la invatatura, pentru a avea sanse egale cu fetele, iar fetele trebuie sa aiba mai multa incredere in ele, pentru ca norocul le va surade.
8.Din punct de vedere al zodiilor chinezesti, Capra este considerata vedeta zodiacului, va fi influentata de energiile cele mai bune in 2014, ea aflandu-se ca si pozitie pe sectorul vizitat de steaua victoriei si succesului. Cainele este influentat de steaua ghinioanelor si obstacolelor, de aceea eleviii si studentii nascuti in ani ai Cainelui trebuie sa poarte amulete de protectie: Kalachakra Stupa, Pagoda celor 5 elemente sau cel putin Nodul mistic, pentru a avea noroc de subiectele pe care le cunosc cel mai bine.

Consultantul international Diana Roman, alaturi demarele maestru Feng Shui Raymond Lo
Consultantul international Diana Roman, alaturi demarele maestru Feng Shui Raymond Lo

Zodia Iepurelui este afectata de steaua bolilor, care pe langa devitalizare si probleme fizice de sanatate poate aduce si neincredere, teama, disperare, angoasa. Elevii nascuti in anul Iepurelui vor avea nevoie de protectie suplimentara cu un breloc reprezentand Wu Lou metalic. Zodiile Cal si Sobolan au de asemenea nevoie de protectie impotriva ghinionului- cele doua zodii “ ofensand” prin pozitia lor in zodiacul chinezesc energiile guvernatoare ale anului si perturbarile energetice anuale. Calul si Sobolanul trebuie sa poarte amuleta/ breloc cu Pi Yao sau cu Tai Sui si Cei trei gardieni celesti.

Diana Roman
consultant international feng shui rezidential/business
specialist Cei patru Stalpi ai destinului – astrologie chineza.
www.fengshui-studio.ro
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...