Bacalaureat 2019. Ce ținută a purtat fiica lui Sile Cămătaru la BAC! Rebecca a atras toate privirile

Publicat: 03/07/2019 | 11:12

Bacalaureat 2019. Rebecca, fiica lui Sile Cămătaru, se numără printre candidații care susțin anul acesta examenul maturității. Frumoasa șatenă a atras toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o la una dintre probele scrise, iar la câteva ore după ce a ieșit din sala de examinare, ea a transmis un mesaj, care a fost însoțit de trei fotografii.

Bacalaureat 2019. Ce ținută a purtat fiica lui Sile Cămătaru la BAC

Sile Cămătaru, pe numele din buletin Vasile Balint, îi ține pumnii fiicei sale care dă BAC-ul în prima sesiune a examenului. Rebecca a mers la proba scrisă de la Limba și literatura română ca-n reclamele de top! Tânără a îmbrăcat o rochie neagră mulată, cu un decolteu generos, care avea aplicat un accesoriu argintiu în zona abdomenului. Desigur, ea era coafară și avea un machiaj strident. În după-amiaza zilei în care a dat Bacalaureatul la română, ea a făcut publice trei poze cu ținuta sa și a pus descrierea: “Una din relaxările mele zilnice… Să fiu la conducere! ?☑️”.

Apropiații și fanii au complimentat-o imediat și au înroșit butonul de like. “Ești ? prințesă ❤️”, “Să fii sănătoasă… să îți dea Dumnezeu mereu… putere să fii acolo sus… acolo unde îți dorești… ești ce vrei, așa te-a făcut mama ta frumoasă”, “Cea mai frumoasă, cea mai prețioasă! ❤”, sunt trei dintre comentariile strânse de postarea fiicei temutului interlop.

Sile Cămătaru, încarcerat

Cunoscutul interlop Sile Cămătaru se află la închisoare de la finalul lui 2017, el fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește și...