Băiatul rău al Clujului s-a însurat! Vezi ce soţie frumoasă are Cenan, “ultras-ul” de la U Cluj, cine l-a cununat şi cine l-a sunat să-l felicite!

Publicat: 01/11/2012 | 19:52
Băiatul rău al Clujului s-a însurat! Vezi ce soţie frumoasă are Cenan, “ultras-ul” de la U Cluj, cine l-a cununat şi cine l-a sunat să-l felicite!

Liderul galeriei “U” Cluj, RJ, i-a făcut un cadou special soţiei de ziua ei: a dus-o la biserică şi a luat-o de nevastă în faţa Domnului. Naş le-a fost Adrian Marţian, asociatul lui Adrian Mutu, care i-a dus la cel mai scump restaurant din Cluj

Mircea Cenan, cunoscut ca RJ, este un romantic în viaţa de cuplu. Este împreună de şase ani cu Florina, o şatenă focoasă, care avea numai 17 ani când s-au cunoscut. “A fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut într-o discotecă din cartierul unde locuim. E poveste de cartier”, spune amuzat RJ. De cinci ani cei doi sunt căsătoriţi la starea civilă, dar, până acum două zile, nu-şi uniseră destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Fiind ziua tinerei pe 31 octombrie, RJ s-a gândit să-I facă un cadou special. “Am pus la cale totul în trei zile. Am zis că de ziua ei să-I fac bucuria asta. Am fost la biserică şi apoi am organizat cu naşul această masă cu apropiaţii”, ne-a spus Micea Cenan.

RJ la “muncă”, în faţa galeriei U Cluj

La petrecere au mai participat Florin Belu, patronul clubului în care au petrecut fotbaliştii olandezi Van Pesie şi De Jong, şi Ioan Lascău, finul lui Marius Vizer şi fost şef al Finanţelor Bihor. Masa festivă s-a ţinut într-un restaurant de lux din Cluj, în stil elveţian. Nuntaşii au avut ocazia şi să gătească la fel cum se mănâncă în Elveţia. Bucăţi de carne se pun în ţepuşe şi se bagă în apă fiartă, după care se mănâncă alături de diverse sosuri.

3.Mirii alături de naşul lor, Adrian Marţian, asociatul lui Adi Mutu

Şampania şi vinurile scumpe au curs neîncetat la masă. Adrian Mutu l-a sunat pe RJ să-l felicite, cei doi fiind prieteni de când trioul Marţian-RJ-Belu au fost în Corsica în vacanţă, unde joacă acum “briliantul”. De asemenea, nume “grele” din lumea interlopă, precum Nuţu Cămătaru şi Cordunenii din Iaşi i-au transmis felicitări fostului lider al galeriei “U” Cluj.

Citește și...