Bărbatul care și-a înjunghiat soția în fața unei grădinițe din București, condamnare pe viață

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 06/12/2018 | 18:24

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în fața unei grădinițe din București a fost condamnat la închisoare pe viață. Magistrații Tribunalului București l-au condamnat pe soțul directoarei de grădiniță, acuzat că a înjunghiat-o pe aceasta mortal chiar în fața instituției la începutul anului, în condițiile în care aceasta avea un ordin de restricție împotriva lui, la închisoare pe viață. Decizia nu este definitivă. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„În baza art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în decizia Tribunalului București, din 29 noiembrie 2018. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Hotărârea magistraților poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Femeia, în vârstă de 38 de ani, înjunghiată mortal de către soţ, într-o grădiniţă din Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2018, avea ordin de restricţie împotriva acestuia din noiembrie 2017, cu o durată de 6 luni, fiind emis de Judecătoria Sectorului 2. Ea a murit ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Femeia avea certuri dese cu soţul său, iar în unele nopţi dormea în sediul grădiniţei de frică să nu meargă acasă, potrivit mărturiilor unei vecine. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

”Eu ştiu că sunt căsătoriţi, dar aveau probleme, se certau, sunt doi copii la mijloc, erau nopţi când ea rămânea să doarmă în grădiniţă de frică să nu se ducă acasă. Să fie vreo 5-6 ani de când funcţionează grădiniţa”, a declarat o vecină, la vremea respectivă, pentru Mediafax.

CITEȘTE ȘI: DECLARAŢIE ULUITOARE A CRIMINALULUI DE LA GRĂDINIŢĂ: ”O URAM DE MOARTE!”