Bătrână de 84 de ani din Vâlcea, lovită cu bestialitate de fiica ei. Poliția a început o anchetă și…

Publicat: 23/05/2020 | 10:31
Bătrână de 84 de ani din Vâlcea, lovită cu bestialitate de fiica ei. Poliția a început o anchetă și…

Un tânăr a publicat recent, pe Facebook, un filmuleț incredibil. În clip, o bătrână stă căzută la pământ în pielea goală, în noroi, în curtea casei, și pentru că nu este capabilă să se ridice este bătută cu palmele peste față și cu picioarele în cap de o altă femeie. Poliția a intervenit și a aflat că pe imagini sunt, de fapt, o mamă și fiica ei, ambele cu probleme psihice.

(VEZI AICI: O BĂTRÂNĂ A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE FIICĂ ŞI GINERE! IMAGINI ŞOCANTE ŞI POVESTEA SFÂŞIETOARE A FEMEII CARE VREA SĂ SCAPE DE ACASĂ)

Filmarea incredibilă, deși între timp a fost ștearsă de pe Facebook, a ajuns și la oamenii legii. Aceștia au demarat o anchetă. Incidentul a avut loc în comuna Crețeni, județul Vâlcea, în apropierea Paștelui. În imagini sunt mama și fiica, ambele cunoscute în zonă cu probleme psihice.

Ordin de protecție contra fiicei bătăușe

Între timp, Poliția a deschis dosar penal pentru violență în familie, iar fiica nu se mai poate apropia de mama ei, potrivit unui ordin de restricție emis.

“La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.

(NU RATA: PE CINE NU LAȘI SĂ MOARĂ, NU TE LASĂ SĂ TRĂIEȘTI. O FEMEIE DIN DÂMBOVIȚA A FOST BĂTUTĂ CHIAR DE BĂTRÂNA PE CARE O ÎNGRIJEA)

Polițiștii ajunși la fața locului au constata că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m”, au precizat oamenii legii.

BRAȘOV. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie, după o ceartă în familie

S-a deschis dosar penal!

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”, au transmis reprezentanții poliției.

Citește și...