Bătrâna din Vâlcea, bătută cu bestialitate de propria fiică, a fost internată de urgență în spital

Autor:
Publicat: 29/05/2020 | 08:01
Bătrâna din Vâlcea, bătută cu bestialitate de propria fiică, a fost internată de urgență în spital

Bătrâna de 84 de ani din Vâlcea, bătută cu bestialitate de propria fiică, a fost internată de urgență în spital. Femeia a început să se simtă rău marți seară.

În urmă cu o lună, imaginile revoltătoare în care o fiică își bate mama au fost distribuite în mediul online. În clip femeia o loveşte pe bătrână de mai multe ori cu palmele peste faţă. Ulterior încearcă să o lovească cu capul de un obiect metalic însă nu reuşeşte. Drept răzbunare îi aplică acesteia alte lovituri cu picioarele în cap. Scenele de groază au fost întrerupte în momentul în care telefonul celui care filma a început să sune.

La o lună de la bătaia încasată de la propria ei fiica, bătrâna a început să se simtă din ce în ce mai rău. (CITEȘTE ȘI: O ANGAJATĂ A PRIMĂRIEI MALU MARE, AGRESATĂ ÎN TIMPUL SERVICIULUI DE DOI BĂRBAȚI! UNUL DINTRE INDIVIZI ESTE CHIAR DE VĂRUL EDILULUI COMUNEI)

”Pe la ora 20.00, când m-am dus s-o schimb şi să-i dau să mănânce, mi-a zis că nu vrea nimic. Apoi a început să vomite maro! M-am speriat, i–am sunat pe copii, la Drăgăşani. Fundul ei este şi acum negru, după o lună. O săltam de jos şi îi dădeam să mănânce cu lingura, că nici să mănânce singură nu mai putea. Nici de mâncat nu prea mai mănâncă. S-a tot plâns de dureri de cap, dar la cum a lovit-o, nici nu-i de mirare. Am văzut că merge din ce în ce mai rău. Nu se poate mişca în pat, de pe o parte pe alta, cum o laşi seara, aşa o găseşti dimineaţa”, a declarat o rudă care o are în îngrijire pentru bzi.ro.

Vecinii bătrânei, declarații uluitoare

Vecinii bătrânei cred că starea ei de sănătate s-a deteriorat din cauza bătăilor primite de la propria fiică. Aceștia au făcut dezvăluiri uluitoare despre tratamentul pe care îl primea zilnic femeia. (VEZI ȘI: AM AFLAT ADEVĂRATA SUMĂ PENTRU CARE DANIELA CRUDU A FOST AGRESATĂ DE IUBIT. REALITATEA E… CRUDĂ!)

 ”La cum arăta, când a plecat, nu credeam că va supravieţui până dimineaţă. Nimeni nu mai aşteaptă să se facă bine… Nu mai poate înghiţi mâncare, pastilele! Venea la biserică cu ochii negri. Fiică-sa o aducea forţat. Ne era şi ruşine. Am întrebat la un moment dat de ce e aşa, şi ni s-a spus că s-a împiedicat şi a căzut din pat. Aşa spunea mereu. Cred că nu avea o zi bună, până nu o înghesuia. O trimitea forţat cu căruciorul, cu bidonul, la apă… Nu o lăsa nici să doarmă în timpul zilei. O punea să stea la poartă, ca să facă mişcare, cică. Picotea biata de ea, toată ziua, la poartă”, a spus unul dintre ei.