Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, săruturi și atingeri fierbinți în public. Avem imaginile cu cei doi

Publicat: 02/06/2019 | 14:13

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit în club noaptea trecută împreună cu mai mulți prieteni. Cei doi parteneri nu au ezitat să își arate dragostea în public, așa că s-au sărutat cu patos și s-au atins unul pe celălalt provocator. Scenele de iubire au fost filmate chiar de blonda sexy, care le-a împărtășit cu cei aproape 100.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Citește și: Bianca Drăgușanu, fără lenjerie intimă! Imagini uluitoare, făcute publice

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, săruturi și atingeri fierbinți în public

Bianca Drăgușanu și iubitul ei au dansat și s-au distrat până spre dimineață alături de câțiva prieteni apropiați. Așa cum ne-au obișnuit în ultima vreme, fosta prezentatoare și Alex Bodi s-au asortat atunci când au ieșit în club… Ea a purtat o rochie neagră cu bretele în zona bustului, care a fost realizată în atelierul de croitorie pe care îl deține, iar el, un costum închis la culoare; chiar și ceasurile lor erau la fel, după cum se poate vedea în galeria foto a articolului.

Citește și: Bianca Drăgușanu a luat foc! Ce a putut să le facă divelor din showbiz…

În imaginile făcute publice chiar de Bianca Drăgușanu au fost imortalizate momentele în  care ea dansează atât cu prietenele sale, cât și cu iubitul ei. La un moment dat, vedeta îi ia mâna dreaptă a lui Alex Bodi și o pune în jurul taliei ei, iar acesta o sărută pe gât. Într-un alt clip, blonda sexy le-a dezvăluit fanilor săi că a băut doar apă în timpul petrecut la club, ea scriind pe una dintre fotografii: “Only water and hapiness (n.r.: Doar apă și fericire)”. Fericirea s-a citit și în privirea și zâmbetele ei, semn că de data asta a stabilit foarte bine cu partenerul său de viață regulile din relația lor pentru ca aceasta să poată funcționa în armonie. Ieri, de Ziua Copilului, fosta soție a lui Slav a postat o poză mai veche cu fetița lor, iar în dreptul ei a scris: “❤️💫👑 #blessed #love #loveyou”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...