Bianca Hîncu s-ar fi spânzurat din cauza iubitului, Vlad! Rezultatul autopsiei

Publicat: 12/09/2018 | 08:51

Final trist în cazul fetei de 17 ani din Huși care a dispărută de acasă în urmă cu aproape o lună a fost găsită spânzurată. Trupul neînsuflețit a fost descoperit luni  dimineață, în zona Drăslăvăț. Motivul care a făcut-o să-și ia zilele pare să fi fost o dezamăgire în dragoste. 

Bianca Hîncu dispăruse de acasă de pe 18 august 2018. Luni dimineață, ea a fost găsită spânzurată de un copac. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost cel care a sesizat Poliția. Familia fetei a recunoscut-o după îmbrăcăminte.

Trupul neînsuflețit al Biancăi a ajuns în sicriu acasă, la Zgura, în satul natal din comuna Oltenești. Au curs multe lacrimi amare pentru sărmana copilă care și-a pus capăt zilelelor.

Motivul, susțin rudele, ar fi fost suferința Biancăi pe care o avea din cauza unei iubiri neîmpărtășite. Din decembrie 2017, ea începuse o relație cu un tânăr din comuna Drânceni, dar lucrurile nu mergeau deloc cum și-ar fi dorit.

Iubirea mea, te iubesc”, i-a scris Bianca, pe 22 iunie, după ce, cu puțin timp înainte, îi mai spusese public: ”iubirea mea frumoasă, te iubesc”. Mesajele fetei au rămas mereu fără răspuns, semn că sentimentele ei nu erau împărtășite, relatează vremeanoua.ro.

“Cine m-a blestemat, a stiut să o facã”!

Familia, distrusă de durere, a spus cã înmormântarea va avea loc joi. Rezultatul de la Medicina Legalã nu a dat loc niciunei alte interpretãri, sinuciderea prin spânzurare fiind cauza realã a mortii Biancãi.

Una din ultimele sale postări din mediul virtual a fost aceasta: “Fiecare avem câte o cabanã a inimii, în care ne refugiem de fiecare datã când ploile vietii devin furtuni”. La poza sa de profil, de la Instagram, Bianca îsi pusese un mesaj cel putin ciudat: “Cine m-a blestemat, a stiut sã o facã”!

Citește și...