Bianca Pop nu ratează niciun scandal! De ce s-a dat din nou în stambă fosta ispită de la Insula Iubirii: „Fix acum sun la poliție!”

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 12:27
Bianca Pop nu ratează niciun scandal! De ce s-a dat din nou în stambă fosta ispită de la Insula Iubirii: „Fix acum sun la poliție!”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta care „nu iese din casă fără 1.000 de euro” adoră scandalurile! Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii se află din nou în centrul unei controverse pe care nu a ezitat să o împărtășească cu internauții. 

Bianca Pop a făcut din nou scandal! Bruneta se comportă de parcă nimeni nu mai are dreptul să scoată vreun cuvânt în fața ei și ori de câte ori se enervează, amenință cu poliția.

La fel s-a întâmplat și de curând, atunci când Bianca Pop s-a certat cu o doamnă, șofer pe taxi. Bruneta i-a reproșat acesteia câteva lucruri destul de acide și, așa cum i-a obișnuit pe toți, a povestit totul despre scandalul cu pricina, în mediul online.

”Eu am venit fix unde mi-ați pus punctul, iar dvs. ați început să-mi spuneți că sunțeți Bianca…”, a explicat șoferița, Biancăi Pop, cu care nu era nicio șansă să se înțeleagă. „Sunteți arogantă, acum sun la poliție, fix în momentul ăsta sun la poliție” a mai completat aceasta.

„Hai sună. Poți să suni, că sun și eu. Sună! Sună!” au fost cuvintele Biancăi, care s-a arătat a fi extrem de deranjată.

Bianca Pop se laudă zilnic pe internet cu banii

După ce a spus că ea nu iese din casă dacă nu are minim 1.000 de euro, Bianca Pop a început de curând să vorbească de zeci de mii de euro și chiar să numere teancurile de bani, în fața oamenilor.

„Știți că eu sunt Bianca Pop, gagica care a zis acum un că nu iese din casă fără 1.000 de euro. Știți că valoarea mea crește de la o zi la alta. Vreau să vă spun că eu nu ies din casă, la toaletă, la cumpărături, fără o mie, două mii, trei mii, patru mii și n-am de ce să mă mai lungesc. Aici sunt 50.000 de euro pentru că am valoare, pentru că pot, pentru că îmi place și-mi permit!”, a declarat, zille trecute, Bianca Pop.