Bianca și soțul ei, împreună la un eveniment monden după episodul violent din parcare

Autor: A.N.
Publicat: 06/11/2019 | 22:24

Bianca și soțul ei s-au afișat împreună la un eveniment monden după episodul violent din parcare.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de fostul soț în apropierea unui local de fițe din București, iar martorii care au asistat la scenele respective au fost șocați. Încă soțul Biancăi s-a îndreptat, amenințător, către ea, iar vedeta a fost nevoită să îl împingă cu puciorul. Cei doi se aflau chiar lângă bolidul de lux, iar Bianca s-a urcat pe mașină pentru a-l putea împinge cu piciorul pe musculosul Alex.

Ulterior, acesta a negat că ar fi fost vorba despre un episod de violență. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV A RECUNOSCUT DE CE FIICA LUI NU LOCUIEȘTE CU BIANCA DRĂGUȘANU! ADEVĂRUL DESPRE FAMILIA VEDETEI)

”Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca… Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?”, a mărturisit musculosul Alex la Kanal D.

Totuși, în ciuda episodului din parcare, cei doi s-au afișat împreună la un eveniment monden. Dress code-ul era ”Red Carpet”, așa că Bianca și încă actualul ei soț au venit îmbrăcați la patru ace. Musculosul Alex a optat pentru un costum negru, cu cămașă albă și papion. Blondina s-a asortat cu partenerul ei și a ales o rochie neagră, mulată, cu un decolteu amețitor.

Bianca, însă, nu părea să se simtă în apele ei. Pesemne că nu a trecut peste cele întâmplate astăzi. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE TEME PENTRU VIAȚA EI DUPĂ DIVORȚ!? A ÎNVĂȚAT SĂ TRAGĂ CU PISTOLUL! VIDEO)

Bianca și musculosul Alex, împreună la un eveniment monden

 

Citește și...