Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!? A învățat să tragă cu pistolul! VIDEO

Publicat: 04/11/2019 | 10:19

“Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!?” – este întrebarea pe care au avut-o mulți după ce au văzut filmările făcute publice chiar de vedetă în urmă cu câteva ore. Fosta prezentatoare TV a învățat să tragă cu pistolul, dar și cu o pușcă, iar la final, ea și instructorul său au văzut cât de bine a nimerit ținta.

Citește și: Istoria bătăilor primite de Bianca Drăgușanu de la foștii iubiți/soți

Bianca Drăgușanu se teme pentru viața ei după divorț!?

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele de la noi care au trăit experiențe nefericite în timpul mariajului, dar și înainte să își unească destinul cu al doilea soț. Frumoasa vedetă pare să se teamă pentru viața ei, pentru că, de curând, ea a mers într-un poligon de tir din București, unde a tras atât cu pistolul, cât și cu o pușcă. Mândră de experiență, dar și de rezultate, ea a urcat înregistrările pe o rețea de socializare.

Recent, Bianca Drăgușanu a tras cu arma într-un poligon de tir din București © Instagram Stories
Recent, Bianca Drăgușanu a tras cu arma într-un poligon de tir din București © Instagram Stories

Citește și: Bianca Drăgușanu divorțează. Soțul vedetei, declarații tranșante după ce a fost întrebat dacă i-a cerut înapoi banii cheltuiți de el pe cadouri și vacanțe

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț săptămâna trecută, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Citește și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...